Dodaj do ulubionych

Janusz R. zatrzymany

13.12.10, 17:28
Dotarla do mnie dziś taka plotka. Czy ktoś wie coś na ten temat?
Obserwuj wątek
    • zorroczarny Re: Janusz R. zatrzymany 14.12.10, 22:14
      Ja mam nadzieję, że to nie plotka. Tyle złego uczynił wielu, a z nieuzasadnionej mściwość uczynił zasadę, która miała największy wpływ na podejmowane, kiedy był wójtem, działania kadrowe. Ponadto dotychczasowa bezkarność prawna tego osobnika spowodowała to, że począł popełniać błędy za które wcześniej czy później będzie musiał odpowiadać. Istotne jest jeszcze to, że miał wielu współpracowników. Urząd Gminy należy oczyścić z tych osób i jest to warunek konieczny, aby nastąpiła jakakolwiek poprawa funkcjonowania gminy.
      • ccelofan Re: Janusz R. zatrzymany 15.12.10, 11:06
        zorroczarny napisała:

> Ja mam nadzieję, że to nie plotka. Tyle złego uczynił wielu, a z nieuzasadnione
        > j mściwość uczynił zasadę, która miała największy wpływ na podejmowane, kiedy b
        > ył wójtem, działania kadrowe. Ponadto dotychczasowa bezkarność prawna tego osob
        > nika spowodowała to, że począł popełniać błędy za które wcześniej czy później b
        > ędzie musiał odpowiadać. Istotne jest jeszcze to, że miał wielu współpracownikó
        > w. Urząd Gminy należy oczyścić z tych osób i jest to warunek konieczny, aby nas
        > tąpiła jakakolwiek poprawa funkcjonowania gminy.

Uważam, że za wyjątkiem kilku osób, z tej Gminy powinno się wymieśc wszystkich, Gminę zdezynfekowac i dopiero zacząc nowy rozdział.
        • grocholica Re: Janusz R. zatrzymany 15.12.10, 12:10
          to znaczy 20000 osób?
          • ccelofan Re: Janusz R. zatrzymany 15.12.10, 12:28
            grocholica napisała:
            > to znaczy 20000 osób?

Gmina - to urząd,
            gmina - to teren, na którym mieszka 20000 osób.
          • zorroczarny Re: Janusz R. zatrzymany 16.12.10, 19:01
            To chyba tłumaczą w połowie nauki w szkole podstawowej - co to znaczy 20000.
        • stoper57 Re: Janusz R. zatrzymany 15.12.10, 12:37
          a ktoś już tego czasem nie próbował?
          • grocholica Re: Janusz R. zatrzymany 15.12.10, 22:51
            Gmina to teren i ludzie, to pierwsze to Urząd Gminy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka