Dodaj do ulubionych

!!! ZAGINĄŁ PIES !!!!

08.02.11, 15:02
Dziś w godzinach porannych w okolicach ul. Chopina zaginął pies biały WESTIE płci męskiej.
Na szyi miał plastkową obróżkę z niebieską chusteczką. Ma na imię HAPS. Jest spokojny, nieagresywny, lubi dzieci. Za jakąkolwiek informację z góry wielkie dzieki.
Obserwuj wątek
    • patrzacy.z.boku Re: !!! ZAGINĄŁ PIES !!!! 08.02.11, 19:15
      nie rzucil mi sie niestety w oczy haps,ale jest ogloszenie,ze zaginal tez pies mieczyslaw...moze chlopaki sie zmowily?smiletrzymam kciuki zeby sie znalezli obydwaj.
      • andrzej_zygmuntowicz Re: !!! ZAGINĄŁ PIES !!!! 09.02.11, 13:38
        wczoraj wieczorem był podobno widziany na Grocholicach...
        Od rana jeżdżę i szukam...
        • matuza Re: !!! ZAGINĄŁ PIES !!!! 09.02.11, 17:01
          andrzej_zygmuntowicz napisał:
          > wczoraj wieczorem był podobno widziany na Grocholicach...
          > Od rana jeżdżę i szukam...

Panie Andrzeju i tu popełnia Pan błąd . Pies biega a nie jeździ autem i dlatego możecie się nie spotkać wink

a tak na marginesie bieganie dobrze robi na tuszę tongue_out
        • muszka61 Re: !!! ZAGINĄŁ PIES !!!! 10.02.11, 08:51
          proponuję powiesić ogłoszenia z superfoto w sp i gimnazjum w raszynie - tam spotykają się mieszkańcy ze wszystkich raszyńskich osiedli, a do tego większość porusza się pieszo.
          • andrzej_zygmuntowicz Re: !!! ZAGINĄŁ PIES !!!! 10.02.11, 10:45
            koło gimnazjum, w podstawówce, i wielu innych miejscach juz powiesiłem...
            • andrzej_zygmuntowicz Re: !!! ZAGINĄŁ PIES !!!! 11.02.11, 17:12
              Dziękuję wszystkim, którzy mi pomagali..... choć bezskutecznie sad
    • malymistrz Re: !!! ZAGINĄŁ PIES !!!! 06.03.11, 00:40
      Witam,
      a tak z ciekawości: psina się znalazła?
      Mój zginął kilka miesięcy temu z podwórka i nikt nic nie widział - w sumie kundelek ale bardzo ładny i zadbany, nie długo potem sąsiadom zginął bernardyn(!?) również z podwórka (ok.80kg).
      Szukaliśmy wszędzie i nic crying
      • czarny_raszyniak Re: !!! ZAGINĄŁ PIES !!!! 06.03.11, 09:55
        wow 80 kg to już dobry kąsek a szukaliście na kebabie lub w chińskiej knajpie? wink przepraszam za żart ale skro dwa uprowadzenia z jednego terenu to coś podejrzane, przecież dla okupu ich nie porwano, a pan Zygmuntowicz pewnie też nie znalazł bo inaczej dałby odpowiedź że jest i powrócił, a tak szukamy dalej. Jak coś proponuje poszukać na terenie palucha jak tam nie ma to już tak jak powiedziałem tylko słodko/kwaśny sad
        • andrzej_zygmuntowicz Re: !!! ZAGINĄŁ PIES !!!! 06.03.11, 18:22
          Witam.
          Niestety nie znalazł się. przez 3 tygodnie szukałem z całą rodziną w całej gminie... choc on nigdy nie odalał sie dalej niz na Sasanki.
          Moje ogłoszenie wywieszałem na słupach, szkole w Raszynie, na stronie na Paluchu oraz w Milanówku.
          Bywałem codziennie na Paluchu wierząc że może.....
          Niestety...
          Wiem z doniesień niektórych weterynarzy, że istnieje "grupa" kradnąca psy w Naszej gminie.
          Trzeba po prosty bardzo uważac.
          DZIEKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka