Ludziki czy widzieliście jak traktowani są pracownicy naszego raszyńskiego Tesco?To przecież skandal.Sam osobiście słyszałem nie raz chodząc po hali sklepu jak kierownicy ubliżają,krzyczą i wyzywają pracowników.Jedna z Kierowniczek blondynka w okularach jest niedościgniona w tym temacie.Moja znajoma która przez jakiś czas pracowała w Tesco powiedziała mi w prost...tam panuje mobbing bez dwóch zdań,ale nikt nic nie może zrobić,każdy boi się o pracę.Traktowanie starszych pracownic przez młode kierownictwo jest koszmarne....brak szacunku w zachowaniu i wysławianiu się.Dlaczego zawsze człowiek człowiekowi wilkiem.Rozumiem że kierownicy są od tego aby koordynować pracę,a jak trzeba to i opierniczyć,ale słowa tak niewybredne jak słyszę wchodząc do tego sklepu są naprawdę nie na miejscu....tak zwracają się do siebie małolaty na ulicy.Kiedyś zwróciłem uwagę jednemu z kierowników,ten grzecznie mnie przeprosił odszedł dalej z pracownikiem i...pracownik dostał parę ciepłych słów za to że musiał słuchać jak klient zwraca mu uwagę z jego powodu.Mam taki apel,jak słyszycie takie nieprzyjemne akcje zwróćcie uwagę takiemu który się wyżywa. Was to nic nie będzie kosztowało,a taki pracownik dostanie opiernicz 5 minut krócej i kilka słów na ,,K" mniej.Pozdrawiam wszystkich pracowników Tesco....Kierownictwa nie