Dodaj do ulubionych

Stalker z Raszyna

07.04.14, 13:23
Wydzwaniał, wysyłał obraźliwe smsy, śledził, nachodził w domu i pracy. Zaczął nawet grozić oszpeceniem i śmiercią. Policjanci zatrzymali mężczyznę, który przez ponad rok nękał swoją byłą partnerkę. Teraz odpowie za stalking. Grożą mu trzy lata więzienia.
wiadomosci.onet.pl/warszawa/ponad-rok-nekal-byla-partnerke-odpowie-za-stalking/2tl0z
Obserwuj wątek
    • lechujarek69 Re: Stalker z Raszyna 09.11.14, 09:44
      sibeliuss, powiedz coś więcej. twój wpis to było jakieś nawiązanie do naszego blogera, co nagle zniknął?
      • opozycjonista14 Re: Stalker z Raszyna 09.11.14, 10:27
        Miał tak sugerować ale chodzi o innego człowieka.
        • sekler Re: Stalker z Raszyna 28.12.14, 17:31
          akurat nie o mnie chodziło choć wiem że były takie sugestie... nie nie siedziałem za stalking a tym bardziej za kobietę którą kocham... Cóż tak się składa że "bohatera" tego wpisu znam osobiście i prywatnie jest mi go szkoda. Powiem tak że władza żałuje iż sękler nie za stalking trafił tam gdzie był bo czyn ten do 2-ch lat zagrożony. Niestety nie muszę nikogo stalkingować... zapewniam was.
          • ewa_z_raszyna Re: Stalker z Raszyna 24.01.15, 12:49
            sekler napisał:

> akurat nie o mnie chodziło choć wiem że były takie sugestie... nie nie siedział
            > em za stalking a tym bardziej za kobietę którą kocham... Cóż tak się składa że
            > "bohatera" tego wpisu znam osobiście i prywatnie jest mi go szkoda. Powiem tak
            > że władza żałuje iż sękler nie za stalking trafił tam gdzie był bo czyn ten do
            > 2-ch lat zagrożony. Niestety nie muszę nikogo stalkingować... zapewniam was.

Powiem że mimo iż się nie udzielałam wcześniej to teraz postaram się wpadać częściej. Oczywiście nie jestem Ewą jak to śpiewała Edyta wolę zostać anonimową postacią choć pewnie wiele osób mnie zna. Gdy kiedyś usłyszałam o stalkingu czyli prześladowaniu Grzegorza jego miłości to byłam w szoku. Masz rację nie musiałeś nigdy jej stalkingować tym bardziej że widać kochasz ją nadal. Nie wiem czemu wybranka serca tak mogła przez moment pomyśleć. Prędzej uwierzyłabym że jutro będzie 1 maja niż to że ktoś z takim sercem /widziałam banery/ by kogoś chciał skrzywdzić. No co innego ten stalker z Raszyna. Pan chyba nigdy nie groził oszpeceniem tak pięknej buzi /wiem co mówię/. Kobieta kobietę najlepiej oceni. Gust ma pan jak najbardziej dobry.
    • ycbo Re: Stalker z Raszyna 29.12.14, 13:26
      Następna wiadomość będzie: Carpenter złamał board.
      Zakompleksiona wiocha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka