Dodaj do ulubionych

Raszyn BITCH

10.06.14, 23:32
Plaża w Raszynie już działa! smile Piasek jest, leżaki są, parasole też. Pogoda jak narazie wymarzona na opalanie i zbrązowienie ciał!

Radnych ani wójtostwa tam się nie spodziewam, ale może któraś z ich szacownym małżonek czy córek się pojawi? Bo jak wiemy Panowie nie są skorzy do leżenia plackiem bez możliwości popijania złotego trunku... wink
Obserwuj wątek
    • eust_achy Re: Raszyn BITCH 10.06.14, 23:38
      proponuję sprawdzić w słowniku, co znaczy słowo "bitch" wink
      • babayaga0 Re: Raszyn BITCH 10.06.14, 23:48
        słownik mówi, że to się pisze "beach"
        • starix62 Re: Raszyn BITCH 11.06.14, 00:14
          Jutro jadę do Janek i kupuje gacie na plaże copacabana w Raszynie ! A telebim to będzie, bo zaczynają się mistrzostwa !
          • manga70 Re: Raszyn BITCH 11.06.14, 07:53
            Ale jak z tej plaży będa wchodzić do basenu to piasku nanoszą. Chyba to nie jest dobry pomysł.
            • starix62 Re: Raszyn BITCH 11.06.14, 10:00
              Manga,piasek jest dla kotów a basen dla psów. Nara
              • grocholica Re: Raszyn BITCH 11.06.14, 10:35
                Na stronie fb Basenu już jest odpowiedź, że nie ma przechodzenia z basenu na plażę i w drugą stronę

Nota bene mnie tytuł też zaszokowałsmile
                • patrzacy.z.boku Re: Raszyn BITCH 11.06.14, 20:42
                  na poczcie jedna pani mowila ze w czwartek na mecz otwarcia mistrzostw swiata w pilce noznej,na raszynskiej plazy ma zaspiewac doda i juz znany jest stroj w jakim ma wystapic i ktory utwor wykona .mam nadzieje ze to nie plotki.to jest rewelacja!raszyn-tak trzymac!!!

www.pudelek.pl/artykul/67784/doda_w_stroju_kapielowym_na_sciance_foto/
                  www.youtube.com/watch?v=qELv12Owal4
                  • starix62 Re: Raszyn BITCH 11.06.14, 22:39
                    Gacie już kupiłem ! Jutro wale na Copacabane we w Raszynie ! Telebim musi być, bo mistrzostwa są najważniejsze no i panienki w toplesie, chętnie widziane ! Pani dyrektor GOSu, liczę na panią, niekoniecznie w toplesie. Mam taką cichą nadzieje, że wiesiek vel "sztywny " nie pojawi się na plaży w gajorku z krawatem i nie popsuje nam tej imprezki, swoim wyglądem. Nara
    • babayaga0 Re: Raszyn BITCH 11.06.14, 22:39
      Czy kobiety 40+ mogą rozbierać się do topless i opalać na raszyńskiej plaży?

Pytanie od sąsiada - czy można przyjść na plażowe oglądanie mundialu po jednym piwku a najlepiej ze swoim?
      • starix62 Re: Raszyn BITCH 11.06.14, 23:53
        Babayago, jak najbardziej ! ( toples to jest to ) A co do piwa to uważam, że jedno ewentualnie dwa, to jeszcze nikomu nie zaszkodziły.
    • zaradny0 Re: Raszyn BITCH 12.06.14, 14:30
      A czy komary w tym czasie będą dokarmiane chociaż od strony stawów
      • babayaga0 Re: Raszyn BITCH 12.06.14, 21:49
        no panowie ,kto dzis kibicuje na piasku?

grzesiek, jacek?
        • b.czysty_motocykl Re: Raszyn BITCH 13.06.14, 17:40
          Pomysł kupiony. Wyobraźnia poszła w ruch. Gratuluję pomysłodawcom.
          • patrzacy.z.boku Re: Raszyn BITCH 13.06.14, 19:12
            nie bylo telebimu,dody tez nie...rozczarowanie na kupce rozgarnietego piachu za 15.000crying a te lezaki i parasole to ikea za darmo dala?
            • starix62 Re: Raszyn BITCH 13.06.14, 22:41
              Panie światełko, kupiłem gacie na plażę i co ? Zero telebimu, zero toplesu, zero pomyślunku pani derektor sportu i transportu, pomysł na lans, wyjątkowo nie trafiony, kto zwróci mi za gacie ? Apel do światełka, żądam zwołania, w trybie natychmiastowym sesję nadzwyczajnej w sprawie moich galotów ! Dałem całe 29.99 i chce zwrotu poniesionych kosztów. Panie przewodniczący marcinkowski, proszę podnieść ręke za moimi gaciami, Z wyrazami szacunku ; STARIX62
          • patrzacy.z.boku Re: Raszyn BITCH 13.06.14, 20:21
            wizualizacjawink
            www.kurierpoludniowy.pl/wiadomosci.php?art=13346
            • patrzacy.z.boku Re: Raszyn BITCH 13.06.14, 21:06
              www.sportfan.pl/artykul/pudzian-jedzie-na-basen-ma-wolne-od-mma-bedzie-chalturzyl-52325
              moze na plaze do nas zawita?smile
          • starix62 Re: Raszyn BITCH 13.06.14, 21:50
            Boże, czysty, ty jeszcze żyjesz, a na Raszynie, mohery gadały, że przedawkowałeś.
    • tuurodzony Re: Raszyn BITCH 15.06.14, 09:27
      Ciekawe jak długo piasek będzie czysty, bez kapsli, butelek, psich gówienek, starych gazet itp....?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka