18.10.15, 02:06
Zapraszam do dyskusji na temat wyborów parlamentarnych, jakich kandydatów i listy popieramy?

Startuję z list 4 KORWiN z miejsca 12tego.
fb.com/slawomir.guzik
Jeżeli są sympatycy dysponujący miejscem na ogrodzeniu przy ruchliwej trasie proszę o kontakt tel. 791494003.

Moje hasło to:
Wolność gospodarcza. Wolność osobista!
Obserwuj wątek
    • sekler Re: Wybory 18.10.15, 09:28
      hasło jak hasło wiadomo każdy ma swoje. Kandydacie numer 12 wiadomo, że dziś Korwinn nie jest na fali a na tej jest PiS. Jeżeli chcesz mieć większe szanse trzeba przekonac ludzi by nie głosoawlai na ludzi korwina lae by nie głowali na ludzi Jarka. W Raszynie jest tym ciekawiej że mamy tu takiego jednego kandydata (na szczęście z numeram odległym bo 22-gim) i ten robi rózne myki by na Wiejskiej posiedzieć 4 lata. Choć powinien z kolegami gdzie indziej. Tak więc jak chcesz wygrać z nim choćby to przekonaj jego wyborców że ów na ciekawe podejście do kościoła katolickiego. Wszystko na moim blogu "w tym sęk...: możżesz się na niego powoływać. Dziś ów kandydat który ma specyficzne podejście zamówił mszę w kościle w intencji ks. Jerzego Popiełuszki. Cóż b/k....
    • xym Re: Wybory 18.10.15, 13:56
      Dziękuję za informacje, nie znam kandydatów z PiS. Myślę, że dla większości wyborców wolnościowych opcja pisowska jest bardzo odległą. To są socjaliści. My konserwatywni libertarianie. My mówimy chcącemu nie dzieje się krzywda, PiS mówi, że należy zakazać słodyczy w szkołach razem z PO zresztą. Kolejna patologia stworzona w Polsce przez te dwie wielkie partie z pomocą psl i zlewu. Tylko nasz Wipler był przeciw.

Myślę, że aby coś zmienić PiS musi być w konieczności wejścia w koalicję z KORWiNem lub PO. Wtedy się okaże, czy woli z PO czy woli coś w Polsce na prawdę zmienić.
    • tuurodzony Re: Wybory 18.10.15, 15:10
      Myślę że wyboru dokonuje się przez lata mijającej kadencji - teraz się tylko potwierdza własny wybór
    • sekler Re: Wybory 18.10.15, 20:19
      może to i lepiej że Jedyna i Słuszna wygra przynajmniej wezmą odpowiedzialność za too co narobią w Polsce w 100% a tak zawsze zwalali na tych z kolalicji a to na Lige Polskich Rodzin a to na Leppera.... A tak za gówno będą sami odpowiadać
    • xym Re: Wybory 20.10.15, 08:30
      Chciał bym zauważyć, że PO i PiS różnią się wyłącznie w retoryce. Ci udają liberałów, a nimi nie są, drudzy udają patriotów i też nimi nie są. Są to dwie odnogi tej samej okrągłostołowej hydry nienasyconej.
      Prawdziwą różnicą jest KORWiN oto grafika, która tego dowiedzie:
      i.imgur.com/4cC0gwv.jpg
    • xym Re: Wybory 20.10.15, 14:13
      akurat wyszedł bardzo dobry spot na temat tego co robią PiS na przemian z PO polecam:
      youtu.be/NmfPop4-6xs
    • kowalskich.jasiek GIERTYCH na Szkolnej 2 ! 20.10.15, 21:30
      A tak tak, był dzisiaj co nawet widać na zdjęciach

twitter.com/GiertychRoman/status/656516596102467584
      • sekler Re: GIERTYCH na Szkolnej 2 ! 20.10.15, 22:36
        aż dziwne, że z pod Urzędu nie POgonił Giertycha nasz najlepszy kandydat. Jak przeejrzałem twittera to Giertch był zapraszany przez wielu burmistrzów i wójtów gmin na Mazowszu. Oj nie ładnie panie Zaręba, że pan nawet nie wyszedł nie zagadał. W końcu Girtych to nie tylko polityk ale ponoć dobry prawnik... więc mogły pomoc już niedługo wyść z tego w co pan i kolega Chmielewski wdepnęliście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka