Dodaj do ulubionych

Co budują przy Godebskiego

22.11.06, 06:13
róg Zacisze na tyłach tych bloków komunalnych?

Zadziwiło mnie, że chyba wylewają tam fundamenty? Kolejnego bloku komunalnego
czy czegoś innego?

Ta znacznie mniej poinfrmowana od pozostałych Grocholica
Obserwuj wątek
    • urzedasek Re: Co budują przy Godebskiego 22.11.06, 08:25
      MOJE MIESZKANKO KOMUNALNE!!!! Zaczęliśmy budować, owieczki wy moje. Szef się
      stara. Jak wybuduje, to nie będzie musiał zabierać mieszkanka Krysi. No chyba,
      ze stwierdzi Krysia, że bardziej jej się podoba mieszkać przy rezerwacie.
      Zobaczymy. Głosujcie na mojego szefa!!!!!!!!
      • paw34 Re: Co budują przy Godebskiego 22.11.06, 08:42
        Grocholico,
        Nie słuchaj tego urzędaska-kut..ka(przepraszam za niecenzuralne słowa),ale
        facet wnerwia mnie z tym podszywaniem sie pod inne osoby.Jego drwiący stosunek
        do PI mam nadzieję,że wywołuje odwrotny skutek.Ja przekonałam się,ze nie warto
        wierzyć tym wszystkim którzy poparli JR.
        Jeśli chodzi o budowę na Godebskiego to wiem ,że było w planach budowa domu
        (domów???) komunalnych ,co umożliwiłoby następnie wyremontowanie Austerii.
        • urzedasek Re: Co budują przy Godebskiego 22.11.06, 09:47
          Oj, bo się zdenerwuję. Coś ta owieczka paw77 za dużo sobie pozwala. Bo jak
          poprosze Turowskiego to znajdą mi adres tego komputerka. I ... spotkamy sie
          w "realu". Co, paw77 nie będziemy głosować na mojego szefa? To bardzo, bardzo
          źle. A kto da nam obiecane podwyżki od 1 stycznia - 100%? Rajkowski z pewnością
          nie! Bo to kutwa. Podobno przez 4 lata Szef na urząd wydał o 12 milionów więcej
          niż wydawał w kadencji Rajkowski. I dobrze, przynajmniej mamy motywację do
          pracy!!!
          • paw34 Re: Co budują przy Godebskiego 22.11.06, 10:18
            Grocholico,co myślisz o pyskówkacha urzędaska ? Urzędasku nie denerwuj
            się.Złość piękności szkodzi i poczekaj na wypowiedź Grocholicy.
    • muszka61 Re: Co budują przy Godebskiego 22.11.06, 12:27
      grocholico też słyszałam że ma tam powstać jeden czy dwa domy komunalne - tyle
      rada jeszcze zdążyła uchwalić + dokończenie budynku domu kultury - wreszcie bo
      czekał na to ponad 20 lat
      • raszyniak Re: Co budują przy Godebskiego 22.11.06, 22:18
        muszko.
        Która Rada. Ta w której Iwicki miał większość dzięki przekupieniu części
        radnych, czy ta, która po ucueczce części radnych z uwagi na zbliżające się
        wybory pozywała wójta za niezwoływanie sesji i ukrywanie dokumentów?
        Co do domu kultury to chyba przesadzasz. Wójt nie dopuścił do żadnych działań z
        budynkiem Cechu Rzemiosł, bo wyszła by na jaw jego niegospodarność. Chyba nie
        pochwalił się w Kurierze ani słowem, że zaczyna remontować ten budynek?
    • irek_kwiecinski Re: Co budują przy Godebskiego 22.11.06, 12:34
      Ojej, ktoś odgadł nasz plan. W piatek ma być huczne otwarcie budowy. Oczywiście
      z wizytą gospodarską Piotra, jak za starych dobrych czasów. Akurat to był mój
      pomysł - typowa kiełbasa wyborcza. Jak mówi Piotrek "ciemnogród to kupi".
      Więc pamiętajcie, w piątek otwarcie czegoś - czego nie ma, ale to nie ważne.
      Ważne, że jak mówi Krzysiek "ci idioci to kupią". Haha...
      ps. Tylko nie zapominajcie o tym jakie kredyty musiałem wziąć na ten kretyński
      pomysł. Starałem się!
      • patrzacy.z.boku Re: Co budują przy Godebskiego 22.11.06, 12:46
        a ten kredyt to chociaz z raszynskiego banku?

------
        *popierajac polskie produkty dajesz prace
        • muszka61 Re: Co budują przy Godebskiego 22.11.06, 12:55
          siuks i i. ładną tworzycie parę - jesteście w 100% kompatybilni - moje
          najlepsze życzenia
          • patrzacy.z.boku Re: Co budują przy Godebskiego 22.11.06, 13:08
            sikus:nie wiem co lepsze...pi....enie w kolko,czy trojkat.

----
            *watek (ob)lesny
            • grocholica Re: Co budują przy Godebskiego 22.11.06, 20:46
              Ktoś powiedział poczekajmy co powie Grocholica

a Grocholica na to" poszaleliście" - nie ważne na jaki temat ale zawsze musi na
              wyborach.

Czy zamykamy nasze forum w poniedziałek, bo o niczym innym juz gadać nie
              będziemy umieli?

A tak naprawdę to byłoby cudownie gdyby wyrentowano Austerię i stworzono tam
              coś sensownego np. jakieś centrum kultury 9nie mylić z GMINNYM domem kultury)

G
              • paw34 Re: Co budują przy Godebskiego 22.11.06, 22:21
                Grocholico to ja powiedziałam poczekajmy co powie grocholica.Mnie te pyskówki
                juz męczą.Czy można zablokować nasze forum np.dzis a odblokować np. w
                poniedziałek ?Wtedy emocje opadną i moze na spokojnie pogadamy o śniegu
                (pojawił sie temat nart i górek).Co Ty na to?
              • raszyniak Re: Co budują przy Godebskiego 22.11.06, 22:22
                grocholico.
                To co Ci się marzy to był jeden z punktów programu wyborczego koalicyjnego
                komitetu Gmina Raszyn Razem i jego kandydata na wójta M.Chmielewskiego.
                W drugiej turze pod tym programem podpisał się JR.
            • patrzacy.z.boku Re: Co budują przy Godebskiego 22.11.06, 22:37
              patrzacy.z.boku napisała:

> sikus:nie wiem co lepsze...pi....enie w kolko,czy trojkat.
              >
              >
              > ----
              > *watek (ob)lesny

------
              i/lub
              *watek (bo)lesny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka