elvisfan 23.04.10, 16:39 Podaję namiary do dobrego dietetyka, który bywa w wyżej wymienionych miastach : Lublin, Zamość, Radom, Biała Podlaska, Puławy, Biłgoraj. Można umówić się na spotkanie przez maila lub tel. 500 259 770 i isto@isto.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raduniasty Re: dietetyk Lublin, Zamość, Radom, Biała Podlask 23.04.10, 19:32 Witam, Ja jestem z wroclawia, ale również mogę pomóc w ułożeniu diety, wystarczy tylko skorzystać z wirtualnego dietetyka i wysłac formularz : 4slim.vipserv.org/wirtualny-dietetyk.html Odpowiedz Link
master_full Re: dietetyk Lublin, Zamość, Radom, Biała Podlask 24.04.13, 14:03 A ja polecam Pana Grzegorza Kowaluka z www.isto.pl. Najlepszy specjalista, młody człowiek, więc zna wszelkie nowinki, a nie jak niektóre że tak powiem stare baby czy dziadki którzy stosują metody jakieś sprzed dwudziestu lat. Tu w Lublinie tylko Pan Kowaluk rządzi Odpowiedz Link
maniekpi Re: dietetyk Lublin, Zamość, Radom, Biała Podlask 21.11.13, 13:55 Witam serdecznie! Jestem bioenergoterapeutą,i zajmuję się doradztwem żywieniowym. Choroby,z którymi nie radzą sobie lekarze,są niemal w każdym przypadku wyleczone przeze mnie.Mówiąc "niemal",mam na myśli np.chorych na nowotwory,których organizmy są na tyle spalone chemią,że nie są już w stanie podjąć walki. Natomiast np.ALERGIA,której doświadcza coraz więcej dzieci,jest w brew opinii lekarzy,W PEŁNI WYLECZALNA. To samo tyczy się cukrzycy. "Wiedza wyklucza możliwość popełniania błędów",jak mawiał Hipokrates. Co do nadwagi,to spadek masy ciała jest możliwy tylko w tedy,gdy przestaje się mieszać paliwa,i już nigdy nie dochodzi do ponownego tycia. Zainteresowanych zapraszam. maniekpi@interia.pl tel.533 919 695 Opole. Odpowiedz Link
ewelinalisicka1919 Re: dietetyk Lublin, Zamość, Radom, Biała Podlask 29.09.18, 03:00 Tego dietetyka nie znam, ale za to mogę polecić Pana Igora Mieńkowskiego. Z jego pomocą schudłam bardzo dużo. Jest naprawdę świetny, a diety bardzo smaczne. tutaj link do strony radomdietetyk.pl Odpowiedz Link
julka1919 Re: dietetyk Lublin, Zamość, Radom, Biała Podlask 12.02.19, 11:21 radomdietetyk.pl/ Polecam współprace z Panem Igorem!!. Dzięki diecie zrzuciłam dużo centymetrów i co najważniejsze ta dieta jest smaczna ! za tyle różnorodnych przepisów i wiele sposobów na pyszne desery!! Szczególnie polecam tego dietetyka osobom, które już miały nieudane próby z odchudzaniem. Jeśli wcześniej się nie udawało to z Panem Igorem na pewno się uda ! :) radomdietetyk.pl/ Odpowiedz Link
irys9 Re: dietetyk Lublin, Zamość, Radom, Biała Podlask 31.05.19, 13:06 Czy znacie jakiegoś dobrego dietetyka z Lublina który ułoży mi odchudzającą dietę wegetariańską ? Odpowiedz Link