Dodaj do ulubionych

hej wszystkim

17.03.16, 09:53
wczoraj byla u lekarza. po 2latach bolu lekarz zdiagnozoal u mnie fibro. jestem zalamana .
zawsze sobie mowilam ze to moze sie przepracowalam , ze moze grypa bo kosci bola , tylko ze to nie przechodzilo.. bole krzyza nie dawaly zyc , spac ,chodzic a najgorzej rano jak jestem sztywna i z bolu plakac sie chce, bo kiedy juz sie rozruszam jest lepiej.
Mam to wszystko o czym tu piszecie. zreszta od dawna sledze ta chorobe ale nie myslalam ze mnie bedzie to dotyczyc.. :(
mam pytanie bo nie znalazlam zeby ktos o tym pisal .. czy puchna wam nogi ??????
kiedy rano wstaje jest ok ,sa normalne, oprocz tego ze caly czas kreci mnie w lydkach. ale na koniec dnia robia sie balony.. !!!! czasem jest tak ze niec nie robie caly dzien , nie pracuje, poprostu spedzam czas w domu wien nie moge powiedziec zebym sie nachodzila czy cos..
czy puchniecie nog ( lydek ) to ma tez zwiazek z ta choroba..????
ps. w sumie to malo jeszce wiem o fibro. prosze o porady
Obserwuj wątek
    • bbursztyn29 Re: hej wszystkim 17.03.16, 10:55
      witaj. czy oprocz fibro masz problemy z krazeniem. nerkami ? to raczej nie jest objaw fibro. poradz sie lekarza. moja mama jak miala zapasc to tak puchla. a ja przy jednej nerce tak mam . szukaj przyczyny i nie daj sobie wmowic ze to wszystko fibro. pozdrawiam.
      aha. jesli masz taka mozliwosc znajdz dobrego psychologa
      • noajas Re: hej wszystkim 17.03.16, 11:14
        hej.
        no wlasnie tez sie zastanawiam , w sumie od dluzszego czasu juz mam problem z puchnieciem lydek ale kiedys to bylo po calym dnieu pracy na nogach ale nie puchly mi az tak.
        nie wiem co sie ze mna dzieje, zawsze bylam zdrowa , wesola ,wrecz na miejscu nie moglam usiedziec ,silownia , dobre odzywianie,... az tu taki placek . Ide dzis na badania krwi moze cos wyjdzie ,a z psychologiem to bedzie ciezko , mieszkam w Uk a tu ciezko nawet ze zwyklym lekarzem 2lata musialam chodzic zeby w koncu cos mi powiedzieli a nie tylko dawali tabletki przeciwbolowe.
        Jestem zalamana.:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka