incognitos 23.08.04, 20:54 czy ma ktos do sprzedania (czytaj oddania) taki widelec( oceanic.wsisiz.edu.pl/~goworek/Untitled-1.jpg )???? Link Zgłoś Obserwuj wątek
roweroraffi Re: widelec 24.08.04, 01:35 incognitos napisał: > czy ma ktos do sprzedania (czytaj oddania) taki widelec( > oceanic.wsisiz.edu.pl/~goworek/Untitled-1.jpg )???? Do Wigry3? Pojedz w niedziele rano lub sobote na stadion Olimpii... kupisz (pewnie za grosze) raczej napewno, bo tam mają wszystko. Link Zgłoś
roweroraffi Re: widelec 24.08.04, 11:58 incognitos napisał: > jak na olimpie to tylko w niedziele do 14 :D Dawno tam nie bylem, to godzin dokladnych nie znam... ale pamietam, ze byl tam bazar w weekendy jakos (moze i to niedziela byla) i sporo mieli tam czesci wlasnie do skladakow i sa szanse ze tam to kupisz ;-) W ostatecznosci jak amsz wozkownie w bloku to pogadaj z wlascicielem jednego takiego, co tam na wieki zostal i pewnie bedziesz za ene piwa mial widelec dobry ;-) Link Zgłoś
incognitos Re: widelec 24.08.04, 18:31 tak sie sklada ze na olimpie ja mam pare krokow, i bywam tam raczej czesto...ale jakos nigdy nie trafilem tam na czesci od skladakow :/ Link Zgłoś
roweroraffi Re: widelec 24.08.04, 20:50 incognitos napisał: > tak sie sklada ze na olimpie ja mam pare krokow, i bywam tam raczej > czesto...ale jakos nigdy nie trafilem tam na czesci od skladakow :/ Może się czasy zmieniły, ale kiedyś tam można było takie cuda kupić bez kłopotu... ja osobiście kupowałem tam dość nietypowe ośki do suportu w tandemie (o 5mm dłuższe niż zwyczajne). Link Zgłoś