Dodaj do ulubionych

Metodia NIA na kazdego raka - czy ktoś to zna?...

21.11.12, 00:07
Wpadl mi w rece taki artykul. Zszokowal mnie.. a wlasciwie jego (rzekoma) skutecznosc i moc...
dziele sie
www.igya.pl/sklep/details/1218/pokonac-raka-raz-na-zawsze-george-ashkar.html
Co o tym myślicie? czy znacie moze kogos kto taka metode zastosowal? ...

Moj tata jest chory.. trzustka... i oczywiscie zrobilabym wszystko zeby mu pomoc.. chociaz z leczenia tradycyjnego na pewno nie zrezygnuje, to zastanawiam sie czy to moze byc takie proste?...

Obserwuj wątek
    • gontcha Re: Metodia NIA na kazdego raka - czy ktoś to zna 21.11.12, 00:13
      To bzdura!
      I jak osłabiony chorobą, walczący organizm ma dodatkowo walczyć z ropiejącą dziurą wyborowaną cieciorką... włos się jeży na głowie.
      • dzidka76 Re: Metodia NIA na kazdego raka - czy ktoś to zna 21.11.12, 00:19
        Ale dostałam to od bardzo rozsądnego znajomego, ktory napisal ze jego znajomego wojek sie tym wyleczyl... hm..

Ja nie wiem co myslec.. dlatego pytam Was...
        • gontcha Re: Metodia NIA na kazdego raka - czy ktoś to zna 21.11.12, 00:31
          Znajomego wujek, szwagra brata zięć, koleżanka koleżanki - a gdzie są 'ozdrowieńcy' nie z opowieści, ale tacy realni... z papierami, że choroba zdiagnozowana i bez żadnego innego leczenia wyleczona za pomocą cieciorki, lewatyw z kawy, cudownych kropelek, past z serka...

Pomyśl rozsądnie - gdyby którakolwiek z tych metod byłą skuteczna to wielcy tego świata, tuzy z portfelem grubości encyklopedii PWN, znajomościami etc. byliby jeszcze na tym ziemskim padole - np. P. Swayze, S. Jobs i inni.
          • mama.rozy Re: Metodia NIA na kazdego raka - czy ktoś to zna 21.11.12, 09:05
            pracowałam kilka lat w hospicjum-dużo osób leczyło się wcześniej niekonwencjonalnie.w zasadzie każdy miał coś tam przetestowanego.
            a że leki drożeją,a ludzie coraz bardziej chcą się leczyc,kupią każde świństwo.
    • scept89 warzywko w lydzi 22.11.12, 18:02
      blogdebart.pl/2010/03/07/warzywko-w-lydzi/
      Nie szokuje cie przypadkiem sklep z latajacymi dywanami za rogiem? Bo sasiad kuzyna wujka to Atlantyk na takowym przelecial, tak slyszalem...

• al_la56 Re: Metodia NIA na kazdego raka - czy ktoś to zna 30.05.13, 10:36
      Miałam koleżankę, która leczyła się cieciorką. Już Jej nie mam...
      • kamu1983 Re: Metodia NIA na kazdego raka - czy ktoś to zna 30.05.13, 11:54
        Bardzo mi przykro, ze Twoja Kolezanka odeszla.
        Czy moglabys napisac na co chorowala? I czy leczyla sie konwencjonalnie czy tylko ta cieciorka?
        • al_la56 Re: Metodia NIA na kazdego raka - czy ktoś to zna 30.05.13, 12:00
          Chorowała na raka piersi. Leczyła się przede wszystkim konwencjonalnie, ale miała nadzieję, ze cieciorka Jej pomoże.
    • ezagraj Re: Metodia NIA na kazdego raka - czy ktoś to zna 10.06.13, 12:33
      Uwierz gdyby były takie tanie metody leczenia raka , to nasz NFZ nie wydałby w 2011 roku na leczenie białaczki mojej wówczas 6 letniej córki 600 tyś PLN, z pewnością znaleźliby coś tańszego. Tacy ludzie podsycają w chorych nadzieję że jest coś co pomoże , a oni czasem zdesperowani i skołowani wierzą takim idiotom i rezygnują niejednokrotnie z leczenia i umierają poniekąd na "własne życzenie" (żeby mnie wszyscy dobrze zrozumieli, wg mnie te metody to tylko przyspieszają pewną śmierć bo ziółkami dziurkami i innymi rzeczami to tylko przyspieszasz tempo choroby).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka