12.07.06, 04:54
Witam wszytskich na forum.chcialam spytac co sie stalo ze strona onkolink.pl?
Moze ktos wie?Kiedys nalezalam do listy dyskusyjnej tezj strony,ale przez
kilka miesiecy nie mialam dostepu do internetu i ta strone chyba zostala
zamknieta.Dlaczego?
Obserwuj wątek
    • goniatara Re: Onkolink. 12.07.06, 05:59
      Osobiscie nie wiem co sie stalo ze strona onkolink (tez bylam zalogowana i
      rowniez nie otrzymuje od daaaaaaawna poczty), ale obserwuje to forum od
      dluzszego czasu i uwazam, ze spelnia swoje funkcje kontaktowe pomiedzy ludzmi w
      ten czy inny sposob zwiazanymi z chorobami nowotworowymi. A to wszystko dzieki
      BALBINIE, ktora serdecznie pozdrawiam.
      Malgorzata aka goniatara
      • emgoro Re: Onkolink. 12.07.06, 07:49
        Strona Onkolink została zlikwidowana a w jej miejsce powstała strona Onkonet
        przez tych samych lekarzy, jednak to forum nie rozwinęło się tak jak Onkolink i
        chyba w tej chwili umiera śmiercią naturalną. Onkolink w którymś momencie stał
        się forum reklamy różnych "cudownych" specyfików na raka, a nie taka była myśl
        założycielska stąd była zmiana strony i wizerunku forum. Z tego też powodu po
        blednięciu Onkolink chyba powstało to forum dzieki Asi i tutaj jest grupa ludzi
        z Onkolink oraz Onkonet. Chwała Bogu, że coś takiego w ogóle istnieje. Niestety
        nie zostało też zachowane archiwum Onkolink i to jest napewno duża strata, bo w
        tamtych postach było bardzo dużo cennych informacji. Administrator następcy
        Onkolink o to nie zadbał.
        pozdrawiam Robert
        • b_a_l_b_i_n_k_a Re: Onkolink. 12.07.06, 09:33
          Ja teraz mam subskrypcję Onkonetu i rzeczywiście bardzo mało tam się dzieje w
          porównaniu do Onkolinku, gdzie było codziennie kilka wpisów i wyczerpujące
          odpowiedzi lekarzy z Gdańska.
          Szkoda bo tutaj bardzo by sie przydał jakiś lekarz, no bo jednak mimo wszystko
          nasza wiedza jest ograniczona. Ale mamy za to osobę, której rodzice są
          lekarzami :-) I to bardzo cenny support. Insitu pozdrowienia dla Ciebie :-)

P.S. Bardzo Wam dziekuję za miłe słowa :-)
    • agies2000 Re: Onkolink. 13.07.06, 03:16
      Goniatara!Pamietam chyba twoje posty z Onkolink-dotyczyly raka pluc?Pozdrawiam.
      • goniatara Re: Onkolink. 14.07.06, 04:17
        Witam!
        Tak, mozesz mnie pamietac z onkolink, ale moje posty nie dotyczyly raka pluc.
        Dotyczyly glownie walki z przeroznego rodzaju probami oszustw i wykorzystywania
        ludzi zwiazanych z chorobami nowotworowymi. Sama natomiast jestem zwiazana
        (niestety) osobiscie z czerniakiem zlosliwym, ale wszystko jest w porzadku.
        Rowniez serdecznie pozdrawiam
        Malgorzata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka