ajkkaa 21.11.07, 19:34 czy może mi ktoś pomóc? u mojego taty wykryli guza 3cm, zrobili badanie i niestety - rak :(((( gruczolakorak brodawkowy... Szukam dobrego specjalisty, nie ważne gdzie, może być nawet za granicą... będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeanne72 Re: Rak jelita grubego - szukam dobrego specjalis 21.11.07, 19:50 Najpierw trzeba zoperować, a to każdy chirurg w szpitalu umie zrobić...Najlepiej popytaj o terminy w szpitalach klinicznych. Tak na marginesie, bliska mi osoba żyje już 8 lat po usunięciu nowotworu jelita wielkości 5 cm. I nie ma żadnych przerzutów. Nie przyjmowała żadnej chemii. Postaraj się być dobrej myśli :) Odpowiedz Link
ajkkaa jeanne72 21.11.07, 22:16 mamy załatwione wejście w klinice w Poznaniu, ale myślę, że może jest ktoś lepszy... Dziękuję za pocieszenie, oby mój tata wyzdrowiał, modlę się o to... Odpowiedz Link
ewam1959 Re: Rak jelita grubego - szukam dobrego specjalis 21.11.07, 20:19 Proponuję szpital na pl. Hallera w Łodzi - klinika chirurgii prof. A. Dzikiego. Oni specjalizują się w operacjach jelit. Jeżeli chcesz więcej szczegółów to napisz, chętnie podam Ci wszystko co wiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ewusia13 Re: Rak jelita grubego - szukam dobrego specjalis 21.11.07, 21:13 Łódź - prof. Dziki Wrocław - dr bębenek coś ostatnio rak jelita grubego często atakuje na forum... ale głowa do góry, mój tata jest prawie 2 lata po operacji i wszystko jest ok! Odpowiedz Link