Gość: Ola IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 09:19 Czy możecie polecić jakieś fajne stoki w Czechach? Jestem z Wałbrzycha. Dzięki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzys Re: Gdzie do Czech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 22:45 Czesc Olu, Z całego serca polecam: www.spmlyn.com/ www.spindleruv-mlyn.cz/ www.skiarealspindl.cz/ Spedzam tam w miarę mozliwości każdy weekend i w tej częsci Europy nic się nie umywa do Szpindlerowego Mlyna.. choć ostatnio robi się tam ciut tłoczno, pojawia sie coraz więcej Niemców (nie mam nic przeciwko nim, jako takim) i w ciagu 2 ostatnich sezonów ceny (zwłaszcza noclegów) strasznie poszły w górę. Pozdrawiam i do zobaczenia na stoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: Gdzie do Czech IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.04, 18:07 właśnie się zastanawiałem gdzie pojechać na 4 dni w końcu tygodnia.Albo Spindlerowy Młyn albo Jańskie Łaźnie.Dostałem oferty z obu miejsc ale Spindl o 70% drożej.Bez wątpienia jest lepszy,ale na kameralne zakończenie sezonu starczą J.L.Jest tam. b.ładnie i kameralnie.Ile razy byłem w Spindlu był duży tłok.Polecam też Pec.Od niedawna jest tam krzesełko oprócz orczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Gdzie do Czech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 10:52 Chęnie poznam jakies powe miejsce. Mają jakąs witrynę te J.L? Odpowiedz Link Zgłoś
hanya mają stronkę... 21.03.04, 12:33 www.cerna-hora.cz i sniegu chyba tez jeszcze troche leży miłego szusowania życzę h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: mają stronkę... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.04, 16:37 www.holidayinfo.cz-strona o wszystkich ośrodkach w Czechach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: mają stronkę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 09:32 Olu.... Jeśli w końcu byłas gdzieś to.. pochwal się :-)) Jak było, warto było? Choc tyle bedziemy z tego mieli ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: mają stronkę... 22.03.04, 10:58 www.feratel.at/ Prosze wejsc na Weather Cam i pozniej na mapke CZ lub SLK i sa wszystkie miejscowosci w tych dwoch krajach. pzdr.Skyddad Odpowiedz Link Zgłoś