Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Narty w marcu

09.02.12, 15:40
    Byliśy w tym roku juz na nartach ale w Austrii jeszcze marzy mi sie pozegnanie ze stokiem taki szybki wypad w Polsce. I teraz niezły numer bo jesczze w Polsce nei jeżdziliśmy. Gdzie bedą warunki na narty w pierwszym tygodniu marca, i czy to w ogóle mozłiwe by miec gwarancję w nasyzm kraju.
    Obserwuj wątek
      • Gość: mama Re: Narty w marcu IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.12, 21:14
        Kasprowy
        • Gość: magnuna Re: Narty w marcu IP: *.wroclaw.vectranet.pl 09.02.12, 22:47
          W ub. roku 30 marca smigalismy w osrodku Czarna Góra. Była piękna wiosenna pogoda, trasy poza czarna czynne, śniegu nie brakowało:) 2 lata temu pod koniec marca w czeskim Pecu tak samo:)
        • Gość: malina Re: Narty w marcu IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.12, 22:24
          My w tym roku postawiliśmy na Włochy (Val di Sole) i nastepny wyjazd szykuje się dopiero na wakacjach, trzeba uzbierać troszkę pieniędzy;)
      • Gość: pepe Re: Narty w marcu IP: 91.218.157.* 10.02.12, 14:46
        W tej chwili w polskich górach jest tyle śniegu, że na pewno za trzy tygodnie bedzie można jeździć w większości ośrodków.
        • ola1-111 Re: Narty w marcu 10.02.12, 16:52
          Dzięki, zdecydowałam się na Szklarską P. Ski arena wyglada fajnie, osrodek Villa Roma jest 40 m od Areny, fajna cena. Moze ktoś był albo ma coś jeszcze lepszego
          • Gość: Magnuna Re: Narty w marcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 14:58
            Jestem w Szklarskiej czesto i z minusow: kanapa jest ok ale nie ma zasłon a od polowy wjazdu wiatr bywa przeszywajacy, krzeselka na Puchatku stare i niesamowicie wolne. Ale za to trasy są długie i fajne jak na polskie warunki. Przy bezwietrznej pogodzie i poza weekendem jest niezle:)
          • Gość: pepe Re: Narty w marcu IP: 91.218.157.* 13.02.12, 15:40
            Z czystym sumieniem mogę polecić pensjonat Orchidea dalej od stoku ale za to łatwy dojazd i parking zamykany. Jak się nie chcesz ograniczać tylko do jazdy na Szrenicy (warte uwagi są również trasy po czeskiej stronie np. Harrachov czy Rokytnice) to odległośc od stoku traci na znaczeniu.
          • Gość: Andrzej Re: Narty w marcu IP: *.ip.netia.com.pl 01.12.12, 02:05
            Byliśmy grupą 8 osób na przełomie lutego i marca.Bardzo przytulne miejsce,właściciele bardzo sympatyczni a jedzenie suuper.Czyściutko!!!Buty na nogi i za 2 minutki na stoku.Warto odwiedzić Villa Roma.W tym roku już mamy rezerwację.Pozdrawiam Andrzej z Sulęcina.
      • Gość: Glonojadka Re: Narty w marcu IP: *.multi-play.net.pl 13.02.12, 22:54
        Heh, jesteśmy w podobnej sytuacji, tylko, że my wylecieliśmy na narty do Francji, ale w Polsce nikt z nas nie jeździł i też zastanawiamy się nad miejscem u nas teraz. Może ta Szklarska Poręba byłaby dobrym pomysłem, dla nas również. Trzeba to wziąć pod rozwagę:)

Pozdrawiamy :)
      • szalonaturystka Re: Narty w marcu 15.02.12, 14:08
        Jeśli chcielibyście przejrzeć jeszcze jakieś ciekawe noclegi w Szklarskiej Porębie, polecam tę stronę. Baza noclegowa jest bardzo bogata i całkiem porządnie opisana.

Pozdrawiam!
      • Gość: pyrk Re: Narty w marcu IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.12, 12:56
        My w marcu liczymy jeszcze na narty we Włoszech :D
        • Gość: helena Re: Narty w marcu IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.12, 21:39
          Przy tej pogodzie jaka mamy za oknem, myślę, że sezon jeszcze trochę potrwa, Ja jestem zadowolona, bo uwielbiam szusować;D
          • Gość: grzejnik Re: Narty w marcu IP: *.multi-play.net.pl 17.02.12, 00:48
            Heh, niech leży jak najdłużej, pojeździ się jeszcze trochę na nartach.
          • Gość: pati Re: Narty w marcu IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.12, 11:51
            Wykupiliśmy ferie właśnie na marzec i szczerze mówiąc obawiałam się jak =ie będą warunki, ale z tego co widze, to będą wyśmienite.
            • jabolkn Re: Narty w marcu 17.02.12, 11:55
              Gość portalu: pati napisał(a):

> Wykupiliśmy ferie właśnie na marzec i szczerze mówiąc obawiałam się jak =ie będ
              > ą warunki, ale z tego co widze, to będą wyśmienite.
              jestem pewien że będą wspaniałe jeśli pilotką będzie pani Kasia
              dokąd się udajesz jeśli można spytać ?
      • str76 Re: Narty w marcu 17.02.12, 21:45
        Zapowiadaja odwilż sporą na przyszły tydzień. Chcieliśmy na pare dni wyskoczyc od czwartku do Spindlerowego Mlyna. Myslicie ze da rade pojezdzic ?? Czy moze lepiej gdzies na Slowacje np. Chopok
      • Gość: Rypsówka Re: Narty w marcu IP: *.multi-play.net.pl 19.02.12, 01:02
        Postawiłabym raczej na zagranicę tj. Austrię, Francję lub Włochy. Jest większe prawdopodobieństwo lepszych warunków narciarskich niż u nas.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka