Gość: Kwiatol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 21:41 Wybieram się pierwszy raz z żoną i dwójką dzieci w okolice Krynicy, żona i ja trochę na nartach jeździliśmy, ale dzieci jeszcze nigdy nie miały nart na nogach, czy Krynica to dobry pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3rdeye Re: Krynica 08.12.04, 22:10 oprócz tego, że są duże kolejki, to w Krynicy jest bardzo sympatycznie. moja babcia tam mieszka, tak więc jestem tam często i szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Krynica IP: 193.111.166.* 09.12.04, 09:20 Niezły pomysł. Kolejki są tylko wtedy, gdy są ferie "warszawskie" i w weekendy. Nie wiem ile dzieci mają lat, ale jeśli są małe, to w samej krynicy masz do dyspozycji stok "Henryk" gdzie z lewej strony jest łączka i wyciąg dla małych dzieci (sznurek za który należy złapać, jedzie b. wolno). Z dzieciakami możesz wybrać się na Górę Parkową (też w samej Krynicy) gdzie masz fajny stok saneczkowo - jabłuszkowy i także wyciąg dla dzieci (taśmociąg na który trzeba stanąć). Niedaleko są Słotwiny gdzie jest mnóstwo szkółek i chyba też 1 wyciąg "sznurkowy" a poza nim kilka oślich łączek i wyciąg talerzyk na łatwym stoku. Łatwy wyciąg i szkółka jest też w połowie drogi na Jaworzynę. Odpowiedz Link Zgłoś