Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wyjazd na narty Alpy

18.12.04, 15:45
    czesc
    czy ktos jest chetny dołączyć do grupy na wyjazd narciarski w styczniu w Alpy?

pozdrawiam
    G
    Obserwuj wątek
      • Gość: Rubi [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 16:01
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: greg Rubi, kim on jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:22
          Kim jest Rubi? Widze ze jest stalym uczestnikiem forum i czepia sie kazdego.

Rubi masz jakies problemy?
          • Gość: Skyddad Re: Rubi, kim on jest? IP: *.fornfyndet.se 18.12.04, 22:31
            Rubi jest osobnikiem uwazajacym sie za bardzo (dowciapnego).Czasami ciekawie i
            niezle odpowie ale w wiekszosci wypadkow drwi sobie w kulak z wszystkich
            uczestnikow tego forum.
            Pzdr.Skyddad
            • wote Re: Rubi, kim on jest? 20.12.04, 11:21
              Zostawcie idiotę w spokoju. Kretyni juz tak mają, że bawi ich jak ktoś o nich
              pisze lub podejmuje ich debilne dyskusje.

Co do wyjazdu to pdtrzymuje sprawę. Jeżeli znajdą sie min dwie osoby możemy
              zebrać niezłą paczkę.

Termon 08.01.04 do 15.01.04

Val Gardena St. Christina.

Pozdrawiam
              • bocianiv25 Re: Rubi, kim on jest? 20.12.04, 17:03
                Ja jestem w St. Christina 15-30.01.2005 - to chyba się nie spotkamy chyba,że
                przeciagniecie swój wyjazd albo zmienicie termin.
                Razem ze mną jedzie jeszcze 4-8 osób skład jeszce do końca nie dograny.
                Pozdrawiam
                • wote Re: Rubi, kim on jest? 20.12.04, 17:21
                  Nie da się niestety go przeciągnąć...

rezerwacja zapłacona...
                  szef przebłagany na termin...
                  • Gość: Rubi Re: Rubi, kim on jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 18:55
                    A co to ma wspolnego ze mna - ze jestem w temacie - nie jade z Wami i koniec .
                    zostawcie mnie w spokoju wy jezdzacy inaczej . Pozdrówko Rubi
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka