Gość: Pawel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 21:39 ktoś z was zna te narty? jesli tak to co o nich sądzicie? bo mam zamiar sobie je kupic... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pawel Re: Narty K2 Escape power IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 21:40 I jeszcze jakby ktos mial dane techniczne tych nart to bylbym bardzo wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Narty K2 Escape power IP: *.pgi.waw.pl 18.01.05, 10:57 Ciekawa jestem czy udalo Ci sie cos dowiedziec o K2 Escape Power? ja mam takie 153cm dlugosci 15mmm promien skretu, wiem tylko ze moje sa uniwersalne do jazdy w stylu tradycyjnym i karwingowym. Usilowalam uzyskac dane od jedynego przedstawiciela firmy K2 na Polske(znalazlam namiar na niego na amerykanskiej stronie firm)niestety nie uzyskalam odpowiedzi. Pozdrawiam Marysia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: Narty K2 Escape power IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 19:36 www.k2skates.com/skates/ www.untracked.com/brandid-21.html k2skis.ru/skis/escape-power.shtml Odpowiedz Link Zgłoś