angloma1 02.12.05, 13:42 Wybieram się na sylwka do Zawoji napiszcie co wiecie o tym miejscu. z góry dzięki pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: murowany Re: ZAWOJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:59 To ja napisze, ze w poblizu jest piekna Babia Góra:) Odpowiedz Link Zgłoś
angloma1 Re: ZAWOJA 02.12.05, 14:35 ja bardziej pod kątem tras narciarskich. oczywiście sprawdzałem na necie ale wolałbym opinie osób którzy szusowali po stokach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moody Re: ZAWOJA IP: *.ing.nl 02.12.05, 14:56 W Zawoji jest Mosorny Gron. Krzeslo czteroosobwe niewyprzegane, jest 1 trasa (poludniowy stok) dosyc kamienista. Jak jest duzo sniegu to jest jedna z fajniejszych w Polsce. Jak dla mnie narciarsko duzo lepsza niz wszystko co sie znajduje w okolicy. Niestety ludzie narzekaja na jakosc przygotowania trasy i ceny. Z powodu tego czarnego PR na Mosornym jest stosunkowo pusto. Dla mnie to zagadka bo osrodek naprawde jest na poziomie. Poza tym w Zawoji jest tez maly teren narciarski w Zawoji Czartozy - Wojtek i inne (nasniezane i ratrakowane ale raczej jest to osrodek klasy "B" a moze "C". W Zawoji sa dwie fajne knajpy Styrnol i Tabakowy Chodnik. Ogolnie Zawajo ma chyba gorsze warunki sniegowe niz Podhale. W zeszlym roku na sylwestra jezdzilo sie po 20 m pasie sztucznego sniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
skin2 Re: ZAWOJA 02.12.05, 16:12 zgadza się angloma pisze prawde .Ale na wojtkach jest całkiem przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janato1 Re: ZAWOJA IP: *.gw-kliny.lama.net.pl 02.12.05, 23:10 W ciągu dnia w weekendy są tam tłumy. A wczesnym popołudniem na godzinę zamykają wyciąg bo ratraki porządkują trasę. Fajnie jeździ się wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murowany Re: ZAWOJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 00:41 zobacz to: forum.gazeta.pl/forum/72,70130,3005984,,,53865034,VTP_NARTY.html bylem tam pod koniec marca 05r., pozniej na forum umiescilem obszerna opinie wiec poszukaj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś