welusia1975 27.01.07, 20:33 Czy ktoś może mnie poinformować czy "na telegrafie" w Kielcach funkcjonują już obydwa wyciągi. Szczególnie interesuje mnie ten mały dla dziecka. Dziękuję za szybką odpowiedź!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staruch5 Re: Na telegrafie 27.01.07, 20:37 Trudno sie nie wyzlosliwic. Po co masz - kobieto - internet? Wystarczylo wpisac telegraf kielce i kazac szukac w Pl. www.rekreacja.kielce.pl/inside.php?t=z&pg=warunki Odpowiedz Link Zgłoś
welusia1975 Re: Na telegrafie 27.01.07, 20:58 Przepraszam, że uraziłam ale ja nie chcę wiedzieć co było w ubiegłym roku, tylko w obecnym....Za stronę dziękuję -znam, nie zmieniana od dłuższego czasu. Czy był Pan może i widział na własne oczy, że wyciągi kursują? Dziękuję za odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Na telegrafie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 09:41 wczoraj. tj. sobota 27.01.07 nie działał mały wyciąg Na Telegrafie, byłam widziałam, też bym chciała żeby działał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: Na telegrafie IP: *.dsl.bell.ca 28.01.07, 15:18 No ale z dziecmi to chyba przesada bo na telegrafi gina narciarze wiec moze lepiej gdzies w bardzij bespiecznych gorach np w Tatry. Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś