Gość: monikakaw IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.12, 19:12 orientuje się ktoś moze jak wygląda zakup internetu np na kartę na teneryfie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasiu... Re: teneryfa internet IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.12, 21:06 W wielu miejscach możesz znaleźć małe tabliczki z napisem ZONE WIFI - ot takie jak obok wejścia do tego hotelu - zapodaj.net/7742748b970d.jpg.html I wówczas internet masz za darmo. To się zmieniło, bo wiele hoteli nadal umożliwia korzystanie z ogólnie dostępnego komputera za dość duże pieniądze, ale coraz częściej można znaleźć właśnie takie miejsca, gdzie jak w tym hotelu WIFI jest za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikakaw Re: teneryfa internet IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.12, 07:52 chciałabym mieć dostęp wszędzie dlatego planuje kupić kartę prepaid wifi , tylko nie wiem jaką i gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: teneryfa internet 15.01.12, 12:07 A ja chce korzystać z internetu okazjonalnie, więc interesują mnie miejsca z darmowym internetem. Wprawdzie w moim hotelu niby taki jest, ale w praktyce różnie to bywa. Standardowo darmowy internet bywa w takich miejscach jak Mc Donald,s czy sieciowych kawiarniach. Może pamiętasz jakieś charakterystyczne miejsca z darmowym wi-fi w pobliżu Las Americas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: febe Re: teneryfa internet IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.12, 15:27 ja korzystałam właśnie w mcdonaldzie przy promenadzie nad oceanem. w moim hotelu był strasznie wolny internet i ciągle zrywało połączenie. Odpowiedz Link Zgłoś
zembiczek Re: teneryfa internet 16.01.12, 19:14 Jusytka, w Villa Tagoro jest wi-fi, tylko weź laptopa, wi-fi oczywiście gratis, są też kompy za opłatą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_arita Re: teneryfa internet IP: *.Red-88-14-40.dynamicIP.rima-tde.net 16.01.12, 20:37 W hotelu Be Live Playa La Arena internet bezpłatny w całym lobby przy recepcji,właśnie piszę z wygodnej kanapy.Aby mieć internet w pokoju koszt około 40 euro za 2 tyg. dla mnie bez sensu, schodząc do recepcji ograniczam sobie czas siedzenia przed komputerem.To przecież moje wakacje,ściągam pocztę odpisuję,kilka wiadomości i starczy. Jestem bardzo zadowolona z pobytu na Teneryfie.Zaliczyłam La Gomerę a dziś Loro Park,wrażenia niezapomniane. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: teneryfa internet 16.01.12, 21:06 No tak Zembiczku, mogłam od razu ciebie o to zapytać. Fajnie, że jest i działa :) Odpowiedz Link Zgłoś