Dodaj do ulubionych

Flamingo Club Adeje

01.12.13, 16:01
Witam wszystkich forumowiczów i nie tylko. Mam pytanko , czy ktoś miał do czynienia z Grand Holidays Club na Teneryfie ? W hotelu Flamingo club oferowane są darmowe tygodniowe pobyty z prezentacją wykupienia apartamentu w ramach timeshare.Propozycja jest bardzo kusząca.Może już ktoś korzysta z tej oferty ,jak to wygląda w praktyce? Proszę o info ,z góry dziękuję .
Obserwuj wątek
    • Gość: Kero Re: Flamingo Club Adeje IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.13, 09:57
      Korzystałem lecz nie byłem zainteresowany zakupem timeshery. Jeśli potrafisz powiedzieć NIE namolnym "wciskaczom" to jedź i jest spoko. Kwestia tylko za ile oni chcą Cie tam wysłać.
    • arturda Re: Flamingo Club Adeje 02.12.13, 18:54
      Po naszych doświadczeniach z "super-ofertami" wczasów (daliśmy się złapać w Puerto Rico)
      Przestrzegamy każdego przed super ofertami na Kanarach.
      Nie chcę się rozpisywać o tej historii, bo mi jeszcze ciśnienie rośnie.
      Pamiętaj tylko, że w dzisiejszych czasach nic niema za darmo.
    • Gość: piotr Re: Flamingo Club Adeje IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.14, 22:37
      Witam,

byłem teraz we Flamingo Club, mogę opowiedziec jak tam jest. kontakt na email:ping4@op.pl
    • Gość: kinia Re: Flamingo Club Adeje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.15, 17:42
      Witam.Kilka dni temu otrzymaliśmy z mężem voucher na tygodniowy pobyt w hotelu flamingo club .Wybieramy się pod koniec sierpnia.Czy ktoś z was też niedawno otrzymał taki voucher i czy ma zamiar z niego skorzystać ? Wybieramy się z dzieckiem a nigdy nie korzystaliśmy z tego typu ofert i dla tego mam wątpliwości czy to dobry pomysł zwłaszcza po przeczytaniu tych wszystkich wypowiedzi forumowiczów odnośnie takiej formy wyjazdu.zastanawiam się jechać czy nie, czy jest się czego obawiać ????
      • travelman4 Re: Flamingo Club Adeje 22.04.15, 22:37
        Witam , byliśmy na takim tygodniowym pobycie dwa razy , oczywiście w Flamingo, Obydwa pobyty wspominam miło , dużo by pisać co i jak , Jeżeli chcą państwo dowiedzieć sie wiecej moge opowiedzieć , reksio 33@o2,pl . Leszek z Olsztyna .
        • Gość: kinia Re: Flamingo Club Adeje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.04.15, 08:44
          Dziękuję bardzo za odpowiedź już jestem spokojniejsza. Adres email mam zapisany .Pozdrawiam
          • Gość: Lipena Re: Flamingo Club Adeje IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.15, 14:26
            Byliśmy 2 tygodnie całą rodziną (4osoby). Było suoer.
      • mysza007 Re: Flamingo Club Adeje 29.06.15, 14:04
        Witam. Czy zdecydowała się Pani na wyjazd. Mam zaroszenie chce jechać z mężem i dwójką dzieci ale obawiam się naciąganie. Tzn. Umowy nie mam zamiaru podpisać ale czy nie okaże się że pobiera cos z karty kredytowej itp. Za to ze nie zdecydujemy się na zakup. Jaka jest Pani decyzja? Jedziecie ?
        • Gość: kinia Re: Flamingo Club Adeje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.15, 13:39
          Witam. W tym roku nie zdecydowaliśmy sie na wyjazd, ale mamy zamiar pojechać w sierpniu 2016.
          • Gość: Anna Re: Flamingo Club Adeje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.15, 14:28
            i radzę my z mężem bylismy we wrześniu na darmowym tygodniu w tym hotelu. Apartamenty luksusowe W piątek kolacja dla wszystkich uczestników ( z całej europy) za free- w ramach kosztów?? nie wiem, rzeczywiscie sprzedawano udziały w apartamentach ( to był warunek darmowego pobytu) ale nikt do niczego nie zmuszał, my akurat stanowczo odmówiliśmy i nikt nas nie wyrzucił za to.Poprzednim razem byliśmy w La Pincie obok. Teneryfa jest wspaniała. Zachęcam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka