Gość: krzysztof-11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 13:33 właśnie wczoraj wruciłem z lanzarote byliśmy w costa tegise jesli chcecie się czegoś dowiedzieć pytajcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: lanzarote IP: *.aster.pl 11.02.07, 17:00 krzysztof, czy mozesz napisac w jakim hotelu byles i jakie sa Twoje wrazenia co do jakosci hotelu. Dodatkowo co sadzisz o samej wyspie- co warto zobaczyc , co tam mozna robic. pozdrawiam, marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof-11 Re: lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 20:43 witam byłem w hotelu Mension Nazaret jest to hotel 3 gwiazdkowy standart odpowiada tej kategori są to apartamenty 2 pokoje i łazienka lub studio jeden duży pokój i łazienka.Ogólnie można powiedzieć że wszystko ok nie było żadnych problemów jedzenie też dobre lepsze są apartamenty więcej światła.Jeśli chodzi o samą wyspę to naprawdę jest tu dużo atrakcji turystycznych piękne plaże wspaniałe widoki i dużo miejsc prawie zupełnie dzikich.Myśmy wypożyczyli sobie auto [12dni 190 euro ] i przejechaliśmy całą wyspę wzdłuż i wszesz zrobiłem ponad 1000 km i jast to naprawde najlepsza opcja bo wycieczki drogie ok 40 50 euro.Fajną rzeczą jest to że np. jedziesz sobie drogą widzisz jakąś boczną drogę wjeżdżasz i dojechałeś do jakiegś pięknego zakątka i Ci na pewno nikt nie będzie przeszkadzał a takich miejsc jest naprawdę dużo.Paliwo jest tanie ok 0,7euro ;jedzenie trochę drożej niż w Polsce ogólne wrażenia są na prawdę super a więc naprawdę polecam pozdro.Krzyś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: lanzarote IP: *.aster.pl 11.02.07, 21:21 Dzięki za odpowiedź, my wybieramy się z 4 letnią córką - czy w Mension Nazaret są jakieś atrakcje dla dzieci (plac zabaw, brodzik, itp.)? Czytaliśmy sporo o hotelu Los Zocos - czy wiesz może coś na jego temat - opinie są czasami sprzeczne. Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof-11 Re: lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 04:45 W Mension nie ma żadnych atrakcji dla małych dzieci .jest fajny plac zabaw na plaży Las CURACHAS OK 150M ale w Mension było dużo ludzi z małymi dziećmi.Jeśli chodzi o ZOKOS to nic nie wiem tylko tyle że przychodzili do nas na basen bo u nas byla podgrzewana woda. pozdro Krzys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka9911 Re: lanzarote IP: *.elsat.net.pl 12.02.07, 11:23 witam! Ja również wybieram sie do Mension Nazaret z córka ktora ma 5 lat . Będziemy tam od 1 wrzesnia (dwa tygodnie). Napisz w jakim terminie tam będziecie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:46 Hej, gdzie wypożyczałeś auto? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof-11 Re: lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 17:58 W wypożyczalni AUTOS BORGES www.autosborges.com .Jest tam bardzo dużo wypożyczalni trzeba popytać bo ceny różne w jednej powiedzieli mi 280euro w innej ponad 300 za 12 dni wszystko z ubezpieczeniem.pozdro Krzyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: lanzarote IP: *.aster.pl 04.03.07, 20:24 Krzystof, Zwracam sie jeszcze z jednym pytaniem - jak wyglada sprawa z wyzywieniem w apartamentach nazaret.Czy obiadokolacje sa serwowane,czy jest duzy wybor jezeli chodzi o jedzenie i czy nie trzeba czekac na posilki. Pisze poniewaz przeczytale ze jest hotel prowadzony przez rodzine i wiekszac angielskich turystow,przebywa tam bez wyzywienia. pozdrawiam, andrzej Odpowiedz Link Zgłoś