IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 13:33
właśnie wczoraj wruciłem z lanzarote byliśmy w costa tegise jesli chcecie się
czegoś dowiedzieć pytajcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: lanzarote IP: *.aster.pl 11.02.07, 17:00
      krzysztof,

czy mozesz napisac w jakim hotelu byles i jakie sa Twoje wrazenia co do jakosci
      hotelu.
      Dodatkowo co sadzisz o samej wyspie- co warto zobaczyc , co tam mozna robic.

pozdrawiam,
      marcin
      • Gość: krzysztof-11 Re: lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 20:43
        witam byłem w hotelu Mension Nazaret jest to hotel 3 gwiazdkowy standart
        odpowiada tej kategori są to apartamenty 2 pokoje i łazienka lub studio jeden
        duży pokój i łazienka.Ogólnie można powiedzieć że wszystko ok nie było żadnych
        problemów jedzenie też dobre lepsze są apartamenty więcej światła.Jeśli chodzi
        o samą wyspę to naprawdę jest tu dużo atrakcji turystycznych piękne plaże
        wspaniałe widoki i dużo miejsc prawie zupełnie dzikich.Myśmy wypożyczyli sobie
        auto [12dni 190 euro ] i przejechaliśmy całą wyspę wzdłuż i wszesz zrobiłem
        ponad 1000 km i jast to naprawde najlepsza opcja bo wycieczki drogie ok 40 50
        euro.Fajną rzeczą jest to że np. jedziesz sobie drogą widzisz jakąś boczną
        drogę wjeżdżasz i dojechałeś do jakiegś pięknego zakątka i Ci na pewno nikt
        nie będzie przeszkadzał a takich miejsc jest naprawdę dużo.Paliwo jest tanie ok
        0,7euro ;jedzenie trochę drożej niż w Polsce ogólne wrażenia są na prawdę super
        a więc naprawdę polecam pozdro.Krzyś
        • Gość: marcin Re: lanzarote IP: *.aster.pl 11.02.07, 21:21
          Dzięki za odpowiedź, my wybieramy się z 4 letnią córką - czy w Mension Nazaret
          są jakieś atrakcje dla dzieci (plac zabaw, brodzik, itp.)? Czytaliśmy sporo o
          hotelu Los Zocos - czy wiesz może coś na jego temat - opinie są czasami
          sprzeczne.
          Marcin
          • Gość: krzysztof-11 Re: lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 04:45
            W Mension nie ma żadnych atrakcji dla małych dzieci .jest fajny plac zabaw na
            plaży Las CURACHAS OK 150M ale w Mension było dużo ludzi z małymi dziećmi.Jeśli
            chodzi o ZOKOS to nic nie wiem tylko tyle że przychodzili do nas na basen bo u
            nas byla podgrzewana woda. pozdro Krzys.
          • Gość: iwonka9911 Re: lanzarote IP: *.elsat.net.pl 12.02.07, 11:23
            witam! Ja również wybieram sie do Mension Nazaret z córka ktora ma 5 lat .
            Będziemy tam od 1 wrzesnia (dwa tygodnie). Napisz w jakim terminie tam
            będziecie.
            Pozdrawiam!
        • Gość: Aśka Re: lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:46
          Hej, gdzie wypożyczałeś auto? pozdrawiam
          • Gość: krzysztof-11 Re: lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 17:58
            W wypożyczalni AUTOS BORGES www.autosborges.com .Jest tam bardzo dużo
            wypożyczalni trzeba popytać bo ceny różne w jednej powiedzieli mi 280euro w
            innej ponad 300 za 12 dni wszystko z ubezpieczeniem.pozdro Krzyś.
            • Gość: marcin Re: lanzarote IP: *.aster.pl 04.03.07, 20:24
              Krzystof,
              Zwracam sie jeszcze z jednym pytaniem - jak wyglada sprawa z wyzywieniem w
              apartamentach nazaret.Czy obiadokolacje sa serwowane,czy jest duzy wybor jezeli
              chodzi o jedzenie i czy nie trzeba czekac na posilki.
              Pisze poniewaz przeczytale ze jest hotel prowadzony przez rodzine i wiekszac
              angielskich turystow,przebywa tam bez wyzywienia.
              pozdrawiam,
              andrzej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka