Dodaj do ulubionych

Paraiso Floral Teneryfa

14.06.07, 20:15
Z braku ciekawych ofert wybraliśmy Hotel Paraiso Floral. Powiem tak - na
zdjęciach to "kiszka", jestem zdegustowana i gdyby nie uroki całej Teneryfy,
pewnie bym sie nie zdecydowała. Może ktoś był w tym hotelu i napisze jak tam
jest naprawdę. Błagam !
Obserwuj wątek
    • zofijka13 Re: Paraiso Floral Teneryfa 23.06.07, 19:02
      Czy nikt nie był w Paraiso Floral? Ludzie, napiszcie coś!!!
      • Gość: Jurek Re: Paraiso Floral Teneryfa IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 24.06.07, 10:56
        Straszna kicha. Brudno i niesympatyczna zaloga. Bylem tam 3 lata temu. Hotel
        nadawał sie do generalnego remontu. Wentylator w pokoju tak skrzypial, że nie
        dało sie spac (a klimy nie bylo). Bardzo głośno. To blokowisko maja tylko slabe
        biura. Nie wiem, kto ma ten hotel w ofercie, ale na pewno ani TUI ani
        Neckermanm.
        • zofijka13 Re: Paraiso Floral Teneryfa 26.06.07, 14:35
          No to mnie pocieszyłeś! Chyba się wpakowałam w kanał, a jadę z Ecco Holiday.
          Trudno, wynajmiemy autko na cały pobyt i będziemy turlać się po wyspie. Z tego
          co pamiętam jest co zwiedzać. A może ktoś słyszał gdzie jest Parques Exoticos z
          Cactus Animal Park, bo 5 lat temu nie słyszałam o takim. Piszą, że m.in.
          oferują tam rewię ptaków drapieżnych i przejażdżki na skuterach wodnych.
          • Gość: murdock Re: Paraiso Floral Teneryfa IP: 213.134.183.* 10.07.07, 23:02
            Daj znać jak było, bo mam zamiar się tam wybrać
        • Gość: ulabi6 Re: Paraiso Floral Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 19:59
          Hotel jest w ofercie angielskiergo Tui Thomson oraz Neckermana a jako zaletę ma
          dużo animacji.Generalnie jest to hotel 3-gwiazdkowy a opis jego jest
          właściwy.Wszystko zależy czego oczekujesz.Dla mnie wadą jest jego położenie za
          daleko od pięknego Las Americas i brak plaży bo ta ,która jest to jest taka
          sobie i z hotelu jest słabe do niej dojście.Mimo wszystko spędziłam tam miło
          czas.Pozdrawiam.
    • Gość: vit Re: Paraiso Floral Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 13:44
      Bylem w Paraiso Floral w czerwcu. Jest to starszy hotel, moloch ale nie mam mu
      nic do zarzucenia. Jego wielkim atutem jest widok na ocean jakiego nie maja
      nawet eleganckie hotele na Teneryfie. Jedyny mankament to windy, ktore dzieki
      dzieciom nie zawsze jezdza!Zatoczka przy hotelu moze nie jest przepiekna ale
      mozna ponurkowac w niej z rurka czego nie da sie zrobic na plazach w Las
      Americas czy Los Cristianos. Hotel oferuje tez basen przy zatoczce ze slona
      woda. Jak na 3 gwiazdki to hotel, wyzywienie i alkohole Paraiso Floral jest
      godny uwagi!
      • Gość: martyna Re: Paraiso Floral Teneryfa IP: *.sta.asta-net.com.pl 04.07.08, 18:29
        bylam w tym hotelu w sytyczniu tego roku. Sam hotel to nic ciekawego, jakby zatrzymany w czasie, lecz trzeba przyznac, ze bardzo czysty i tu nie bylo sie do czego przyczepic. Jedzenie niezbyt dobre, wszystko smakowalo tak samo ;-) ale jak na standard 3* moze byc
    • Gość: rating Re: Paraiso Floral Teneryfa IP: 87.204.211.* 19.09.08, 09:59
      Witaj, ja też się wybieram jadę we Wtorek - z tego co czytałem
      to hotel z zewnątrz jest jaki jest, ale w środku jest bardzo czysty jedzenie
      jest bardzo dobre i cały All świetny - zaletą są dwa duże baseny i plaża. Mi nie
      zalezy na tłoku i chętnie spędzę czas w mniej popularnej miejscowości / plaży a
      do resortu można raz pojechać i zobaczyć jak jest. Ja tam się nie będę nakręcał
      negatywnie, kupiłem tą wycieczkę w ostatniej chwili i jestem zadowolony - z
      niecierpliwością czekam na wylot. (3 *** w europie to są 3 *** a nie tak jak w
      Egipcie).
      • Gość: pysia93 Re: Paraiso Floral Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 21:08
        Hej.. ja byłam w Paraiso Floral w sierpniu.. jak na 3 gwiazdki to
        jest suuper.. Musze powiedzieć że było tam naprawde super to byly
        moje najlepsze chwile w życiu heh.. Moze mowie tak tylko dlatego, ze
        to byl mpj pierwszy taki wyjazd wlasciwie wylot.. Z tego co pamietam
        to po wyjezdzie bylam zalamana.. ;( Po pierwsze suuper chlopacy (jak
        dla mnie mam 15 lat), HISZPANIE ehh... wogule byli mili zagadali
        troche jezyka sie podluczylam.. ale co bede gadac o chlopakach skoro
        wy jestescie starsi.. ehh nie no sory.. Po drugie super jedzenie..
        All inclusiv a obsluga EXTRA.. Po trzecie wogule nie musialam
        wychodzic na skalista plaze bo widok na ocean mialam z balkonu
        bylooo super.. Po czwarte wystarczyly baseny ... bikini no i podryw
        ehhh.. A najbardziej to mi sie podobaly wieczory w Paraiso Floral..
        codziennie inne atrakcje a nakoncu... DYSKOTEKA.. No poprostu
        suuper.. Bardzo polubilam pania i pana od muzyki.. on baedzo zabawny
        a ona zawsze usmiechnieta do wszystkich a szczegolnie lubila
        dzieci ;* NIGDY NIE ZAPOMNE tego wyjazdu chcialbym tam wrocic
        oczywiscie gdy beda tam jacys mili HISZPANIE po prostu zakocgalam
        sie w tym miejscu ;** pzdr ;** JESTEM ZALAMANA ZE MUSIALAM WYJEZDZAC
        • Gość: GOSIA Re: Paraiso Floral Teneryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 17:13
          ZGADZAM SIĘ! Jak na 3 * było super. mam trochę rozeznania po różnych hotelach,
          więc mogę się wypowiedzieć.
          hotel nie jest może pierwszej nowości, nie ma ekskluzywnych pokoi czy wystroju,
          jest za to super czysto, pokoje schludne. moim zdaniem jak ktoś chce mieć na
          urlopie super hptel, to bierze 5 * i nie ma o czym mówić. obsługa to chyba jest
          nie z tej ziemi, Ci ludzie kochają swoją pracę i kochają turystów, widać ich
          zaangażowanie.
          restauracja raczej na 4 *, jedzenie typowo hotelowe,ale bardzo smaczne, duży
          wybór na "szwedzie", wszystko czyste, świeżutkie, nie ma żadnych "sensacji".
          obok hotelu 2 baseny - jeden tuż przy hotelu, drugi (ze słoną wodą) jakieś 200
          metrów dalej. na terenie hotelu dzienne i wieczorne animacje - wieczorem bingo
          :) .można pograć w tenisa, mini golfa, bilarda, lotki, itp. opcja all inclusiwe
          bardzo fajna, można jeść i pić do woli. bar z alko od 12, alko regionalne.

ogólnie za taką niską cenę bardzo udany pobyt, żal było wyjeżdżać:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka