Dodaj do ulubionych

Fuerte z Neckermanna :-)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 19:26
Nie jesteśmy już skazani na Itakę :-). W sezonie zimowym Neckermann rozszerzył
ofertę, niestety tylko o tę wyspę (i o Maderę jeszcze).
Ale to zawsze coś... Może Tui tez zaproponuje coś wiecej niż do tej pory?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nelly Re: Fuerte z Neckermanna :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 20:36
      A skąd wiesz? Czyżby już były katalogi NN na zimę? Z tego co wiem to
      są oferty ale tylko niemieckie.
      • Gość: Karola Re: Fuerte z Neckermanna :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 22:28
        Powoli wrzucają zimowa ofertę na stronę. Na razie są kierunki, terminy i parę
        hoteli, ale jutro pewnie będzie już całość.
    • Gość: Kata01 Re: Fuerte z Neckermanna :-) IP: *.dh-hfc.datazug.ch 17.08.07, 14:09
      Fuerte zima- b duze fale. nie polacam dla rodzin. Madeira zima- zimno, pada.
      Poniewaz wyspa ta nie ma zadnych plaz (procz niektorych malych, kamienistych)
      prawie jedyna forma wypoczynku jest wydrowanei w kurtce p deszczowej. Polecam
      natomiast Sylwestra na Madeira, piekne ognie sztuczne. Na wczasy najlepszy czas
      to poczatek czerwca- poczatek wrzesnia. Mozna tez zrobic kombinacje: kilka dni
      na Madeira i kilka na Porto Santo (malutka,piekna wyspa piaszczysta, tylko 30
      minut lotu). Niemiecki Neckemann zawsze mial ta opcje w katalogu, wiec w polskim
      tez powinna sie pojawic. Dla zwiedzajacych: opcja 7 dni samochodem po wyspie i
      kazdy dzien w innem hotelu w innej miejscowosci (tez z Neckermanna niemieckiego-
      hotele i auto sa zarezerwowane, opis trasy i rzeczy wartych zwiedzenia otrzymuje
      sie w kopercie na lotnisku).
      • Gość: edyta Re: Fuerte z Neckermanna :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 15:41
        jestem pod wrażeniam mozesz coś więcej mi napisac jak szukać gdzie?
        edytaczerw@poczta.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka