Gość: edyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 22:51 Podajcie mi godziny odpłynięcia promu z fuerta na lanzarotte z corarejo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pppp Re: fuerte-lanzarotte promy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.08, 07:52 7.45 8.00 Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Re: fuerte-lanzarotte promy!! 30.01.08, 22:26 po pierwsze nie ma takiej wyspy jak lanzarotte. po drugie warto przejrzeć kilka ostatnich watków przed zalożeniem swojego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39880&w=74240446&a=74251479 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popierdółka Promy Corralejo - Lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 22:43 naviera armas od 08:00 do 20:00 co dwie godziny fred olsen 07:45 09:00 11:00 11:20 13:30 13:50 15:00 15:20 17:00 17:20 19:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Promy Corralejo - Lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 14:24 który tańszy? szybszy? jak między nimi różnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popierdółka Re: Promy Corralejo - Lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 15:53 cześć edyta... nie spodziewałem się ze jesteś niefajna - sprawiłaś dobre na mnie wrazenie a tu takie niemiłę zaskoczenie. liczyłem, że przynajmniej podziękujesz pięknie za wylistowanie ci informacji o promach i godzinach. A tu figa. Nie warto niektórym pomagać :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Promy Corralejo - Lanzarote IP: *.centertel.pl 04.02.08, 08:46 ej etrusek! a to poniżej to co jak nie pean pochwalny eh ty łyskawica jesteś widzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Szybszy: Olsen 03.02.08, 15:41 Tańszy: Naviera Szybszy: Olsen Róznica: Olsen to nowoczesny i szybki katamaran, Naviera to klasyczny prom samochodowy na którym mozna dłużej rozkoszowac się urokami rejsu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Szybszy: Olsen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 19:43 Etrusek dzięki:) czytam cię od jakiegoś czasu i lektura ta cieszy bo widzę że oasis papagayo to nie taki straszny wybór jak to niektórzy rodacy opisują. Płynąłeś na lanzarote promem i dałeś radę wziąć samochód? jeśli tak to ktorym promem i co ładnego widziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etrusek Zjeździliśmy prawie całą wyspe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 22:07 Ja z Papagayo byłem zadowolony, ale ty chyba lecisz w szczycie sezonu więc brak klimatyzacji w apartamencie może być uciążliwy. Zabieranie wynajętego auta na Lanzarote jest mało opłacalne czy wręcz nawet zabronione w warunkach umowy. Wykupiłem wycieczkę objazdową z Itaką. Cena w Itace i na mieście ta sama 68 euro. Wycieczka trwa od 7:00 do 18:00. rejs Naviera 45 min, komfortowy autokar, kompetentna pilotka pochodzaca z Gdyni i mieszkająca juz pare ładnych lat na Lanzarote. Zjeździliśmy prawie całą wyspe i zobaczyliśmy najważniejsze atrakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etrusek papagayo to nie taki straszny wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 22:16 niektórzy rodacy maja wrodzoną tendencję do malkontenctwa. wyjeżdżają już z założeniem aby szukać dziury w całym, narzekać na to że w stołówce nie serwuja schabowych, że na śniadanie codziennie to samo, że pani rezydentka nie organizuje im czasu wolnego, że woda w basenie zimna. papagayo to bardzo przyzwoity trzygwiazdkowy hotel. jedyna rzecz która mnie w nim drażniła to niedomyte talerze i szklanki (wina kiepskiej zmywarki) oraz klejące sie ceraty na stołach jadalni. wsród kelnerek mozna "wyłowić" miłą pania Gosię, która kilka rzeczy podczas posiłków może poprawić - łatwo ja rozpoznać bo ma słowiańska urodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: fuerte-lanzarotte promy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 14:23 cześć etrusku...czytałąm kilka twoich wypowiedzi i nie spodziewałam się z ejesteś niefajny- sprawiłeś dobre n a mnie wrazenie a tu takie niemiłę zaskoczenie. Tak czy inaczej dzięki za niemerytoryczną odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek niemerytoryczność "lanzarotte" 02.02.08, 15:50 Odrobina samodzielności nikomu jeszcze nie zaszkodziła. Skoro za niemerytoryczną uważasz adnotację o popełnionym przez Ciebie błedzie ortograficznym i wskazanie pomocnej dyskusji to sorry. A tak po za tym "popierdółka" to tez ja tylko nie chciało mi sie logować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: niemerytoryczność "lanzarotte" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 13:19 To jako wcielenie popierdułka jesteś fajniejszy(a):) Możemy uznać za błąd "t" ok. możemy tez uznać że to z drżenia rąk;) wszystko zlezy jaki nałożymy filtr. Widać jako etrusek nałożyłeś negatywny a jako popierdółka pozytywny. Tak czy inaczej miło poznać dwa twoje JA i zdobyć cenną informację dotyczącą promów. Widzęże znasz wyspy - czy możesz odpowiedzieć mi na moje wątpliwości samochodowe? Odpowiedz Link Zgłoś