Dodaj do ulubionych

Moja torebka...

23.11.06, 15:43
Tak sobie siedzę i się zastanawiam jak wyglądają Wasze tor(by)ebki?
Przed chwilą próbowałam wyłowić z mojej (wcale nie dużej, wczoraj
posprzątanej) lusterko i napotkałam portfel, kosmetyczkę, dwa batoniki
mars-delight (pycha, szczerze polecam!) telefon, ładowarkę, dezodorant, krem
do rąk, krem do butów, pen drive, husteczki i rękawiczki...na samym końcu
między alwaysami, długopisami, perfumką a kasztanem znalazłam wąskie
pudełeczko w którym mam opakowanie pigułek i cenne lusterko.. i tak się tylko
cieszę że akurat nikogo przy tym nie było (bo każda wyłowiona rzecz została w
celu eliminacji wyciągnięta na stół) i że akurat to lusterko nie było mi
potrzebne na "gwałt".
Napiszcie czy macie podobnie bo może powinnam poprostu w jakiś sposób zacząć
pracować nad sobą..
smile
Obserwuj wątek
    • nicolaya79 Re: Moja torebka... 23.11.06, 15:52
      hehe..u mnie tak samo! a jak sprzatałam w torbie w pracy (czasem sie czas wolny
      znalazło), to pół działu schodziło i podpatrywało co tez tam mam. Tak w ramach
      rozrywki... A rzeczy sie znajdowało różne, oj różne, więc dostarczałam
      współpracownikom żywej uciechy smile
    • nikitka78 Re: Moja torebka... 23.11.06, 15:59
      W mojej jest wszytsko oprócz porządku smile
      • bujanna Re: Moja torebka... 23.11.06, 16:29
        hee, hee, z kąd ja to znam? ja mam chyba wszystko im wieksza torba, tym wiekszy
        bajzel i wiecej rzeczy.
        Mój mąż jak chce kluczyki od samochodu wyjąć to nie raz juz mi wysypywał
        wszystko i dopiero je mógł znalezć.
        • zaba772 Re: Moja torebka... 23.11.06, 17:24
          hihi tak czytam o tych wszystkich POTRZEBNYCH rzeczach w torebce i mam
          dokladnie te same, moze jeszcze + nici z igla, agrafki,plasterki,woda utleniona
          i jakies takie...ale zdziwiona jestem ze effe wymienilas to co myslalam ze
          tylko mi sie zdaza...np taki kasztansmileZawsze mam jakiegos w torebcesmileAle wiecie
          co? Moj maz zawsze wie, ze jakby cos Mu bylo potrzebne to ja mamsmileTak samo jak
          kumple na studiach, ktorys czegos potrzebowal, a to kremu, a to plastra, albo
          nici, to wiedzial do kogo sie zglosicsmileOczywiscie mam tez wszelkiego rodzaju
          przeciwbulowe proszki i gaz w sprayu...smilenic mnie nie jest chyba w stanie
          zaskoczycsmile
          • wiolunia79 Re: Moja torebka... 23.11.06, 19:23
            podobnie jak Wy mam straszny bałagan i wszystko co może mi się przydać w drodze
            do pracy, mam mnóstwo paragonów, biletów wstepu do róznych miejsc sprzed roku
            albo i jeszcze dalej ,jakieś monety rzucone na dno i wiele wiele róznych drobiazgów
    • gacusia1 Re: Moja torebka... 23.11.06, 18:24
      WIesz,az wstyd mowic...Nigdy nie mialam torebki.Ciagle tylko plecaczki.Mialam
      taki ladny,czarny,delikatny,ale po latach sie "skonczyl" no i poluje na nowy.W
      Kanadzie skorzany plecaczek kosztuje 200-300dol.To cena z kosmosu!!!Nie lubie
      tzw. "skory ekologicznej",bo wyglada szajsowo.Tak wiec chodze z plecakiem
      Reeboka,ktory wyglada jak kask rowerowy(taki smieszny jest) i tyle,o!Czekam na
      B.N.moze mi Gwazdor przyniesie? ,-)))
      A w srodku plecaczka,to wszystko mialam-scyzoryk,pomadke,konturowke do
      ust,dowod osobisty,tone wizytowek,kupony rabatowe...tampony,wkladki higieniczne.
    • efffe Dzięki :-) 24.11.06, 09:35
      Ulżyło mi, zawsze byłam ciekawa co noszą inne Dziewczyny w swoich torebkach i
      czy też posiadają artystyczny nieład smile Poza tym jak moje Maleństwo będzie
      marudziło na zawartość oraz ciężar mojej torebki (a dużo marudzi jak chce
      samodzielnie coś znaleźć) to mu powiem że zostało to na forum udowodnione że
      innaczej być nie może suspicious
    • ludzikowa1 Re: Moja torebka... 24.11.06, 13:45
      W mojej jest grzebien, portfel, dokumenty, lusterko, chusteczki
      higieniczne,komorka, gumy do zucia, mala buteleczka perfum,tabletki
      antykoncepcyjne i dlugopis.
    • 76kitka Re: Moja torebka... 24.11.06, 14:54

U mnie jeszcze by się znalazły:pieluszka, husteczki wilgotne, sól fizjologiczma, woda utleniona w żelu, plaster, samochodzik, parasol, peleryna dla małego, portfel, kluczyki, dokumenty, tampon, jakies babskie szpeje, karta na metro, jakies stare karteczki, gumy do zucia, coś do pisania.
      • onion11 Re: Moja torebka... 24.11.06, 16:16
        Nosze pol domu i biura ze soba: bilety (stare, nowe, wszelakie), portfel,
        malutka kosmetyczka z lusterkiem, 5 - cioma szminkami (ciemna, jasna,
        blyszczyk, jedna juz zuzyta, ale ulubiona), notes, drugi notes do pracy,
        legitymacja do pracy, chyba ze 6 dlugopisow, olowek, grzebien, mala butelka
        wody niegazowanej, komorka, klucze, krem do rak, malutka buteleczka perfum,
        wizytownik, takie male karteczki do przylepiania, chusteczki, wkladki
        higieniczne, stare paragony, gumy do zucia, tabletki na gardlo, tabletki
        przeciwbolowe, kalkulator, sluchawki do komorki, batonik, muszelki z mojej
        ukochanej plazy, taki chinski amulet na szczescie i pewnie jeszcze kilka
        rzeczy, o ktorych nawet sama nie wiem, ze je mam.
        • olushia Re: Moja torebka... 25.11.06, 09:34
          Wszystko to co poprzedniczki+ jakieś stare paragony , listy zakupów ,stare
          bilety, reklamy. mała woda mineralna, jakieś cukierki na czarną godzine głodu i
          inne niezidentyfikowane rzeczy
    • mongolia4 Re: Moja torebka... 24.11.06, 20:09
      Wooow !!! Nie jestem sama!!! Tak samo jak poprzedniczki wszystko i nic ufff.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka