Dodaj do ulubionych

IV LO w Gdyni

19.03.11, 23:18
Witam! Za kilka miesięcy kończę szkołę i wybieram się do szkoły średniej. Po wnikliwej analizie stwierdziłem że szkołą która mi najbardziej pasuje jest IV LO w Gdyni ;) Stąd moje pytanie do Was- forumowicze, czy macie jakieś sprawdzone informacje jakie są tam progi punktowe, jak jest w szkole, jacy uczniowie, jacy nauczyciele, jaki jest poziom nauczania, jak się mają zajęcia pozalekcyjne, zajęcia sportowe, jakaś siłownia itp. Ogółem wszystko co wiecie. Z góry dzięki za odpowiedz i pozdrawiam! ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: IV LO w Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 22.06.11, 13:03
      nie mam bladego pojęcia o progach przyjęcia ale ja miałam 120 i 4 była moją szkoła pierwszego wyboru, więc dostałam się bezproblemowe. ludzie z klasy mieli około 150 ale tez była dziewczyna z 90 ona też wybrała najpierw czwórkę. Pytasz o nauczycieli. mam ulubieńców polonistka, biologica, pan dyrektor ale z wszystkimi nie mieliśmy zajęć. podobno historyk ciśnie ale to chyba przesada - wydaje się sympatyczny, często ma otwarte drzwi podczas zajęć i dla mnie jest OK jak "podsłuchuje " jego lekcje. dobrze już na stracie popytać o projekty europejskie -więcej jest na stronie szkoły i się w jakiś wkręcić. w szkole jest kółko artystyczne - odyseja umysłu, nie dla mnie (nie przepadam za sceną, chyba jestem introwertyczką, tak przynajmniej sądzi moja wychowawczyni), wiem, że chodzą na strzelnicę i był kurs pierwszej pomocy po lekcjach. był stres na początku - wszystko nowe ale bez jakiś większych problemów zdałam. to szkoła dla dobrych uczniów ale bez wyścigu szczurów. siłownia jest ale nie mam porównania bo nie przepadam za w-fem. chłopaki mają sks chyba siatkę, dziewczyny napewno mają siatkę, była drużyna piłki noznej . poziom zależny od nauczyciela. religia jest ligthowa ;) i WOK ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka