Dodaj do ulubionych

Poniatowski i Modrzewski w Warszawie...

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 21:56
Czy ktoś coś wie o tych liceach??? Zdawać, czy nie zdawać?
Obserwuj wątek
    • Gość: Życzliwa Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.chello.pl 15.05.02, 22:24
      To zależy do jakiej klasy w Modrzewskim, ale raczej nie
      • Gość: ZZZ Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 10:14
        We Fryczu - do klasy 1d - z franc. i ang.
        • gosiak? Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... 16.05.02, 19:53
          Siostra mojej koleżanki chodzi do jakiejś klasy z rozszerzonymi językami (we
          Fryczu) i jest zadowolona!
      • Gość: Andrzej Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: 213.241.34.* 19.05.02, 11:01
        Nie i dź do Poniatowskiego, jego dyrektor postanowił zrobić z jiego szkołę
        humanistyczną.
        • Gość: czeko Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.chello.pl 20.05.02, 20:29
          Kopernik !!! :)
          Muszę się poreklamować, nie?
    • Gość: Ola Test w Modrzewskim IP: *.chello.pl 11.06.02, 20:47
      Teraz juz troche za późno na odpowiedź na to pytanie. Ale mam inne: jeśli ktoś
      zdawał do "W" w Modrzewskim, to niech napisze czy uważa ten test (predyspozycji
      językowych) za trudny, średni, łatwy i jak mu poszło?
      Pozdrawiam
    • Gość: Snickers Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.ny325.east.verizon.net 06.11.02, 05:49
      Zaklinam, jak zaklac potrafi z 80% znerwicowanych absolwentow Poniatowskiego -
      nie idzcie tam. Bylam tam tylko przez dwa lata, ale wrzody zoladka mam do dzis.
      Potem przeszlam do IB w Koperniku i o tym liceum zlego slowa nie moge
      powiedziec. Dzisiaj mam 22 lata. Nie studiuje, pracuje, chociaz bylam zawsze we
      wszelkich czolowkach i po miedzynarodowej maturze bez trudu dostalam sie na dwa
      bardzo popularne kierunki na UW. Poniatowka zabila we mnie radosc nauki. Od
      pewnego czasu mam wstret do podrecznikow. Dlatego - dzieciaki - raczej
      omijajcie te szkole z daleka. Chyba ze jestescie bezbarwnymi kujonami, ktorym
      od 15 roku zycia chodzi tylko o to, by dostac sie na SGH czy medycyne. Jezeli
      jestescie gotowe na to, by zakuwac i podlizywac sie nauczycielom - droga wolna.
      Chociaz, gwoli sprawiedliwosci, zaznaczam, ze do szkoly chodzilam w latach
      1996-1998 i od tego czasu sporo moglo sie zmienic. Chociazby dyrekcja, ktora
      stanowila o swietnosci Poniatowki sprzed moich czasow. Powiem tak - isc, ale do
      klasy kulturowo-jezykowej, w moim roczniku zwanej przez klasy rownolegle -
      rozrywkowa.
      • Gość: Zielicz Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.polbox.pl / 213.241.34.* 06.11.02, 09:09
        Cześć Karolina!
        Odezwij się!
        • Gość: Karolina Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.ny325.east.verizon.net 14.11.02, 03:46
          Panie profesorze, widze, ze jak zle o Poniatowce, to tylko ja. Prosze podac
          mejla. Albo przeslac mi mejla do dziennika.
          Pozdrawiam
          K
          • Gość: Zielicz Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.polbox.pl / 213.241.34.* 14.11.02, 08:04
            wzielicz@poczta.onet.pl;
            Nie tylko Ty, ale to nie na to forum!
            Pozdrowienia
      • Gość: aaa Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.polbox.pl / 213.241.34.* 08.11.02, 11:24
        Dyrekcja jest znowu ta sama co za twoich czasów tylko po 4 latach pobytu w
        Londynie!
        • Gość: xs Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.chomiczowka.net.pl 09.11.02, 19:51
          jestem w Poniatowce i szczerze musze powiedziec, ze cala atmosfere jak i
          niesamowity klimat tworza ludzie tam chodzacy. i nie sa to bynajmniej kujoni,
          sama do nich nie naleze i mam calkiem niezle oceny. nie wiem, czemu dziewczyna
          przede mna uwaza co innego, moze trafila na zla klase, niezgranych ludzi, moze
          rzeczywiscie bylo tragicznie. ja wiem jedno - nie zamienilabym tej szkoly na
          zadna inna, chociaz przyznam sie, ze mialam szanse isc do Frycza, a jednak
          wybralam VLO.

Pozdrawiam
          • Gość: aaa Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.polbox.pl / 213.241.34.* 14.11.02, 08:05
            Ludzie są fantastyczni, ale co z tego????!!!!Reszta jest za to fatalna!
            • Gość: xs Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.chomiczowka.net.pl 14.11.02, 21:13
              Reszta, tzn. co lub tez kto?
              zreszta ... nie chodzac tam lub sluchajac glupich plotek mozna rzeczywiscie
              negowac wszystko

pozdrawiam
          • Gość: aaa Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.polbox.pl / 213.241.34.* 14.11.02, 08:05

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka