Gość: ZZZ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 21:56 Czy ktoś coś wie o tych liceach??? Zdawać, czy nie zdawać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Życzliwa Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.chello.pl 15.05.02, 22:24 To zależy do jakiej klasy w Modrzewskim, ale raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 10:14 We Fryczu - do klasy 1d - z franc. i ang. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak? Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... 16.05.02, 19:53 Siostra mojej koleżanki chodzi do jakiejś klasy z rozszerzonymi językami (we Fryczu) i jest zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: 213.241.34.* 19.05.02, 11:01 Nie i dź do Poniatowskiego, jego dyrektor postanowił zrobić z jiego szkołę humanistyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.chello.pl 20.05.02, 20:29 Kopernik !!! :) Muszę się poreklamować, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Test w Modrzewskim IP: *.chello.pl 11.06.02, 20:47 Teraz juz troche za późno na odpowiedź na to pytanie. Ale mam inne: jeśli ktoś zdawał do "W" w Modrzewskim, to niech napisze czy uważa ten test (predyspozycji językowych) za trudny, średni, łatwy i jak mu poszło? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snickers Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.ny325.east.verizon.net 06.11.02, 05:49 Zaklinam, jak zaklac potrafi z 80% znerwicowanych absolwentow Poniatowskiego - nie idzcie tam. Bylam tam tylko przez dwa lata, ale wrzody zoladka mam do dzis. Potem przeszlam do IB w Koperniku i o tym liceum zlego slowa nie moge powiedziec. Dzisiaj mam 22 lata. Nie studiuje, pracuje, chociaz bylam zawsze we wszelkich czolowkach i po miedzynarodowej maturze bez trudu dostalam sie na dwa bardzo popularne kierunki na UW. Poniatowka zabila we mnie radosc nauki. Od pewnego czasu mam wstret do podrecznikow. Dlatego - dzieciaki - raczej omijajcie te szkole z daleka. Chyba ze jestescie bezbarwnymi kujonami, ktorym od 15 roku zycia chodzi tylko o to, by dostac sie na SGH czy medycyne. Jezeli jestescie gotowe na to, by zakuwac i podlizywac sie nauczycielom - droga wolna. Chociaz, gwoli sprawiedliwosci, zaznaczam, ze do szkoly chodzilam w latach 1996-1998 i od tego czasu sporo moglo sie zmienic. Chociazby dyrekcja, ktora stanowila o swietnosci Poniatowki sprzed moich czasow. Powiem tak - isc, ale do klasy kulturowo-jezykowej, w moim roczniku zwanej przez klasy rownolegle - rozrywkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielicz Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.polbox.pl / 213.241.34.* 06.11.02, 09:09 Cześć Karolina! Odezwij się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.ny325.east.verizon.net 14.11.02, 03:46 Panie profesorze, widze, ze jak zle o Poniatowce, to tylko ja. Prosze podac mejla. Albo przeslac mi mejla do dziennika. Pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielicz Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.polbox.pl / 213.241.34.* 14.11.02, 08:04 wzielicz@poczta.onet.pl; Nie tylko Ty, ale to nie na to forum! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.polbox.pl / 213.241.34.* 08.11.02, 11:24 Dyrekcja jest znowu ta sama co za twoich czasów tylko po 4 latach pobytu w Londynie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.chomiczowka.net.pl 09.11.02, 19:51 jestem w Poniatowce i szczerze musze powiedziec, ze cala atmosfere jak i niesamowity klimat tworza ludzie tam chodzacy. i nie sa to bynajmniej kujoni, sama do nich nie naleze i mam calkiem niezle oceny. nie wiem, czemu dziewczyna przede mna uwaza co innego, moze trafila na zla klase, niezgranych ludzi, moze rzeczywiscie bylo tragicznie. ja wiem jedno - nie zamienilabym tej szkoly na zadna inna, chociaz przyznam sie, ze mialam szanse isc do Frycza, a jednak wybralam VLO. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.polbox.pl / 213.241.34.* 14.11.02, 08:05 Ludzie są fantastyczni, ale co z tego????!!!!Reszta jest za to fatalna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.chomiczowka.net.pl 14.11.02, 21:13 Reszta, tzn. co lub tez kto? zreszta ... nie chodzac tam lub sluchajac glupich plotek mozna rzeczywiscie negowac wszystko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Poniatowski i Modrzewski w Warszawie... IP: *.polbox.pl / 213.241.34.* 14.11.02, 08:05 Ludzie są fantastyczni, ale co z tego????!!!!Reszta jest za to fatalna! Odpowiedz Link Zgłoś