Gość: sylka IP: *.crowley.pl 16.05.05, 13:55 piście jak wam poszło :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zen Re: matura z geog :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:18 Kiepawo:( Zaczęło się od tego, że pomyliłem się w kodowaniu...a potem to już mi się tak łapy trzepały...kiszka do kwadratu:( Po przerwie już nie wróciłem. Kiepsko było to zrobione...zadania z mapy zablokowały mnie na godzinę chyba...potem musiałem nadrabiać. Pierwszą stronę (siedziałem nad nią chyba z 30 minut)skopałem totalnie. Potem było już troszke lepiej. Jak pomyślę, że w czwartek WOS, a ja nie zacząłem jeszcze się uczyć...oj będzie się działo. Narazie muszę utopić żale. Pozdro600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampi Re: matura z geog :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:50 szkoda gadac.chora gegra:/:Pchcoaiz rozszerzony wydawal sie prostszy troche niz podstawowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esmeralda Prosta geografia IP: *.msk.net.pl / 213.17.190.* 16.05.05, 23:40 Dla mnie osobiscie matura z geografii byla wzglednie prosta. Wiekszosc pytan na podstawowym byla na myslenie. Mapa rzeczywiscie zajela duzo czasu i trudno bylo sie wyrobic w czasie. ale nie ma rzeczy nie mozliwych. z podstawowego bede miala mysle ok. 90/100 z rozszerzonego powinno byc podobnie, wiec ogolnie jestem zadowolona. mam nadzieje ze to wystarczy na ukochane studia;) pozdrowienia dla wszystkich maturzystow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: Prosta geografia IP: *.gorzow.mm.pl 20.05.05, 11:31 A jakie sątwoje wymarzone studia?? gdzie chcesz się wybrać?? Mi gegra tak sobie poszła najbardziej jestem zła na siebie za niemca bo spieprzyłam :( Odpowiedz Link Zgłoś