Dodaj do ulubionych

PROGRAM DO PROWADZENIA AGENCJI UBEZPIECZENIOWEJ

20.01.11, 10:24
Witam!!!
Szukam programu komputerowego do prowadzenia agencji ubezpieczeniowej. Czy koś może mi coś polecić??? Na rynku jest kilka pozycji ale mnie szczególnie interesuje taki system który umożliwia naliczanie prowizji każdej zatrudnionej OWCY.
Pozdrawiam
Agata
Obserwuj wątek
    • andylodzpl Re: PROGRAM DO PROWADZENIA AGENCJI UBEZPIECZENIOW 03.06.13, 14:43
      Rzeczywiście rozliczanie prowizji otrzymywanych w kilkunastu TU na kilkunastu lub nawet kilku agentów i OWCA może być uciążliwe. Polecam proste we wdrożeniu rozwiązanie - lidercrm.pl/index.php/produkty/ubezpieczenia
      System wczytuje zestawienia prowizyjne w postaci otrzymywanej z TU i na ich podstawie oblicza prowizję dla wszystkich pracowników, OWCA, agentów, partnerów itd. Pozwala zaoszczędzić masę czasu. Każdy OWCA otrzymuje konto w systemie, którym widzi "swoje" umowy, składki i prowizje.
      • sylwia_gazeta Re: PROGRAM DO PROWADZENIA AGENCJI UBEZPIECZENIOW 02.08.14, 15:33
        korzystamy z systemu LiderCrm od kilku miesięcy i jesteśmy bardzo zadowoleni, super działa automatyczny import i kontrola wszystkich działań, fajne jest to, że system jest w internecie, a dla mnie najwazniejsze, bo jestem nietechniczna, że od ręki przy pomagają wszystkich problemach. to trochę jak polisa asistance - za niewielką miesięczną opłatę mam spokój bo zawsze otrzymam pomoc w potrzebie smile
        • andylodzpl Re: PROGRAM DO PROWADZENIA AGENCJI UBEZPIECZENIOW 03.08.14, 19:24
          Dziękujemy za miłe słowa.

Zespół LiderCRM
          • ubezpol Re: PROGRAM DO PROWADZENIA AGENCJI UBEZPIECZENIOW 03.09.15, 21:23
            Ja korzystam z ich usług www.chestercrm.pl CRM ma bogate funkcje ale najlepsze jest to, że robiąc zdęcia AC robię je z poziomu aplikacji mobilnej i od razu mam je w systemie przypisane do polisy. Druga super rzecz dzięki której mogę zaoszczędzić nawet kilka dni w miesiącu to automatycznie przenoszenie polis z systemów Towarzystw do mojego CRMu. Warto poczytać i napisać do nich.
    • scaliaaa Re: PROGRAM DO PROWADZENIA AGENCJI UBEZPIECZENIOW 15.06.16, 14:28
      Zobacz sobie na gapix.pl/ Korzystałem z kilku programów, ale były one drogie i bardzo trudne w obsłudze, szkoda mi było czasu na zgłębianie niektórych funkcji, a wiele z nich było po prostu niepotrzebnych. Gapix ma wszystko, co potrzebne do pracy, ale jest prosty w obsłudze.
    • chestercrm Re: PROGRAM DO PROWADZENIA AGENCJI UBEZPIECZENIOW 24.09.16, 13:13
      Szukając programu proszę zawracać na jego funkcjonalność oraz użyte technologie i wsparcie. Wiele programów na rynku nie posiada takich funkcji jak rozliczenie prowizji z Towarzystw Ubezpieczeniowych, możliwości ustawienia prowizji i nadprowizji, raportowości, kampanii SMS/EMail.
      Chciałbym zachęcić Panią do przetestowania naszego oprogramowania wystarczy wypełnić formularz
      www.chestercrm.pl/kontakt,12.html lub śledzić nas na facebooku www.facebook.com/chestercrm/
    • sabakrolowa Re: PROGRAM DO PROWADZENIA AGENCJI UBEZPIECZENIOW 06.03.17, 08:50
      Witam serdecznie,
      Znam idealne narzędzie dla multagencji, polecam program, który ma na celu optymalizację procesów optymalizacji firmy. Program nadaje się do dla firm ubezpieczeniowych www.chestercrm.pl/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka