mamusia20009 03.05.15, 10:50 Witajcie Mam zaproszenie na rozmowę W Prudential Polska. Tej brytyjskiej firmie. Zastanawiam się jakie są Wasze opinie o Prudentiaj jako o pracodawcy. No i co sądzicie o produktach? Dobre - no bo jak dobre to sprzedać łatwo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula.bejga Re: Praca w Prudential Polska 02.11.15, 14:20 Jest to typowa piramida, czyli amway, jeśli wiesz o co mi chodzi. Masz pewnie propozycje na szumne stanowisko menadżera czyli czyt. zwykłego agenta, naganiacza ludzi. Poczytaj o MLM-ach będziesz wiedział co zdecydować. Aha no i czysta prowizja w dodatku zwrotna jeśli klient się do roku wycofa. Odpowiedz Link
skory1 Re: Praca w Prudential Polska 11.06.16, 08:49 ula.bejga napisała: > Jest to typowa piramida, czyli amway, Amway nie jest piramidą, jest biznesem mlm. To dwie różne rzeczy. > jeśli wiesz o co mi chodzi. A ty wiesz o co chodzi w Amway? Wątpię. Odpowiedz Link
him01 Re: Praca w Prudential Polska 28.02.17, 16:41 Typowy MLM. Będzie dobrze jak zbudujesz zespół który na CIebie będzie pracował. A spróbuj zbudować solidny zespół w oparciu o uczciwe przedstawianie zasad współpracy gdy wynagrodzenie to goła prowizja. Jak masz dużą i bogatą rodzinę i licznych znajomych i chcesz się im kojarzyć z naciągaczem, a nie członkiem rodziny to to może robota dla Ciebie ale prowizja nie zbyt wysoka bo licz tylko na to co dostaniesz od razu po podpisaniu umowy, bo po roku w firmie nie wytrzymuje większość więc prowizji po roku czy po kolejnych ratach nie dostaniesz. A jak ktoś się jeszcze wycofa to będziesz zwracać. Uważaj szczególnie gdy masz być tzw. "liderem zespołu" bo otrzymane premie też będziesz raczej zwracał. Naciągacze i cwaniaki. Szukają specyficznych ludzi nastawionych wyłącznie na szybki zysk bez zastanowienia nad tym jakim kosztem osiągnięty. Odpowiedz Link