mieux Re: Na weekend 03.05.09, 18:20 Ta spod Playboya ma fantazję. Podrasować babę i na okładkę. Teraz to prościocha odchudzić, podciągnąć zwisy, wygładzić skórę (w programie komp.) Proszę zwrócić uwagę: usiadła pod właściwym parasolem i już jest w mediach... Odpowiedz Link
mieux jak wziąć kredyt 08.05.09, 15:03 Instrukcja brania kredytu znaleziona przez shabbat.shalom studio.wp.pl/i,Monetto-reklama,mid,489090,wideo.html?ticaid=17fd7 Odpowiedz Link
axel40 Re: jak wziąć kredyt 08.05.09, 16:01 Po wielu trudach udało mi się w końcu opublikować wspomnienia z wesela. Przyjemnego oglądania www.slideshare.net/guest84e3d4b1/wesela Odpowiedz Link
barbakan01 Re: jak wziąć kredyt 13.01.10, 20:39 axel40 napisał: > Po wielu trudach udało mi się w końcu opublikować wspomnienia z wesela. > Przyjemnego oglądania.////JUZ MIALAM NADZIEJE,ze zobacze fotke slawnego Pana A.Lecz niestety,zobaczymy tylko WESELNE GAGI z wesel roznych osob.PANIE AXEL,nie godzi sie wyprowadzac na manowce WIERNYCH FANOW pisania. Odpowiedz Link
axel40 Re: jak wziąć kredyt 14.01.10, 09:40 Lecz niestety,zobaczymy tylko WESELNE GAGI z wesel > roznych osob. A czy ja w którymś miejscu napisałem,że z MOJEGO wesela? PANIE AXEL,nie godzi sie wyprowadzac na manowce > WIERNYCH FANOW pisania. No cóż? Nawet niekiedy żona nie wie czasem czy żartuję ,czy mówię poważnie Taki mam charakter.Albo raczej charakterek. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jan-w Re: jak wziąć kredyt 14.01.10, 18:39 Nie może być! Byłem przekonany że tyle razy się żeniłeś Odpowiedz Link
axel40 Re: jak wziąć kredyt 14.01.10, 18:42 E tam....Do rekordu Guinnessa i tak daleko by było Odpowiedz Link