wazka84 19.05.12, 10:04 Witam mam pytanie odnośnie chust pentelka.na.allegro.pl/ czy ktoś je zna i czy warto kupic , bo cena kuszaca w porównaniu z innymi. Czy po uzyciu nie będą zaraz do wyrzucenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazajac Re: Chusty pentelka 20.05.12, 08:33 ja kupiłam nosidło mei tai od pentelki i jestem zadowolona, solidne wykonanie, a Pentelka bardzo miła, odpowie na każde pytanie, doradzi, Odpowiedz Link
dele_mele Re: Chusty pentelka 22.05.12, 17:56 Ja miałam elastyczną. Polecam z czystym sumieniem. Tkanych dziewczyny tutaj nie radzą, ale elastyczna jak najbardziej. Kilka razy prana, wyglądała jak nowa. Odpowiedz Link
karmilla Re: Chusty pentelka 23.05.12, 22:44 Miałam elastyki i byłam zadowolona. Teraz, jak Młoda już trzyma główkę i mogę wkładać ją w koalę wróciłam do tkanych Nati, ale na te pierwsze dni, kiedy nie chciało mi się kopać z dzieciem w trakcie przywiązywania do siebie były nieocenione. Odpowiedz Link
martekle Re: Chusty pentelka 27.05.12, 00:10 Elastyki Pentelki są ok, niemniej jednak jest lato. A w elastyku jednak gorąco, więc jeśli potrzebujesz na teraz to szukalabym czegoś innego. Odpowiedz Link
linka_wwa Re: Chusty pentelka 27.05.12, 23:16 Pentelka jest ok (bardzo miła obsługa), ale jak chcesz cieńszego elastyka na lato to polecam Jendrulino (mięciutkie i cienkie, ładnie się wiążą). Odpowiedz Link