Dodaj do ulubionych

CABOO nosidło ergonomiczne

19.06.13, 18:23
Nie znalazłam nic w wyszukiwarce, co o nim myślicie? Wg producenta można go używać już od 2,27kg...

Generalnie jestem na etapie poszukiwanie czegoś, w czym można łatwo nosić noworodka, małe niemowlę w sezonie jesień/zima. Bardzo chciałabym nosić, ale jakoś motanie chusty tyle razy dziennie trochę mnie zniechęca...
Obserwuj wątek
    • kaszunia Re: CABOO nosidło ergonomiczne 21.06.13, 19:18
      Moim zdaniem o wiele szybciej bedzie zamotac się w elastyka
      • rockiemar Re: CABOO nosidło ergonomiczne 21.06.13, 23:42
        Rozumiem, dzięki za opinie.

Elastyka też rozważam. Nie chcę tkanej, bo potem bym się po prostu od razu przerzuciła na nosidło, np. Bondolino. Nawet dziadkowie powiedzieli, że nosidła będą z chęcią używać :)
        • tytanowamalpa Re: CABOO nosidło ergonomiczne 24.06.13, 15:23
          To Twoja decyzja, chusta tkana jest niewiele droższa od elastyka, ale praktyczniejsza (może Ci się spodobać noszenie w chuście, a w elastyku długo nie ponosisz), łatwiej sprzedać, łatwiej uzyskać dobrą pozycję dziecka (elastyk nie stanowi tak dobrego rozwiązania dla malucha), jest wygodniejsza. Elastyczną i tkaną tak samo trzeba nauczyć się wiązać. Też zaczynałam od elastyka, potem niby miałam nosidło, a tkaną i tak kupiłam. Z perspektywy czasu oceniam kupno elastycznej jako błąd. Przy drugim dziecku już go nie popełnię. Zastanów się jeszcze, poczytaj... :) Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka