Dodaj do ulubionych

nosidełko- chusta Liberty Sling

01.02.15, 16:20
Czy ktos z was miał, widział, dotykał, ma jakas opinie na temat tej chusty - nosidelka?
Bardzo prosze w o wasze opinie. Nie mam doswiadczenai w chustowaniu ( zaledwie pare razy nosiłam starszego syna w porzyczonej chuscie elastycznej) ..teraz oczekuje kolejnego dziecka i poszukuje czegosc co mona szybko załozozyc ( z chusta to jednak troche trwa ) zeby nadazyc za szybkim 3 latkiem..No i zeby tez jak wyjdziemy na spacer to latwo mozna było dziecko z tego wyjac - w razie potrzeby..
Mam mozliwosc kupic taka chuste - włascicielka zachwala...ale mysle ze kazdy chce po prostu sprzedac swoj towar , dlatego potrzebuje Waszej porady.
Dziekuje i pozdrawiam

https://i.imgur.com/IvYs3jy.jpg
Obserwuj wątek
    • fizmedka Re: nosidełko- chusta Liberty Sling 03.02.15, 13:00
      To wyglada jak klasyczna kolkowa chusta. Nie wiem, czy jest skosnokrzyzowa bo po zdjeciu trudno poznac jakim sciegiem tkana.
      Tez mam zamiar kupic kolkowa, bo w czerwcu rodze a mam na stanie dwulatke:)

Nosilam troche w kolkowej porzyczonej (storchewiege).teraz upatrzylam sobie little frog. Podobno dosc cienkie i przewiewne a skosnokrzyzowe wiec bezpieczniejsze dla kragoslupa maluszka. Koszt ok 150 zl nowej. Uzywke znajdziesz taniej.
      Aaa litlle frog maja inny typ ramienia(ramie proste) ktory moim zdaniem,ale to moja opinia jest wygodniejsze.
      Moze pojdz na jakis kurs chustomoszenia lub jakies spotkanie i tam poprobuj roznych chust kolkowych? Zorientujesz sie co bedzie dla Ciebie najlepsze:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka