felonia 14.12.06, 11:17 chusty modne są wszędzie, nawet gwiazdy noszą www.mammasmilk.com/pages/celebrities.php#Cindy%20Crawford Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ithilhin Re: znani ludzie z chustami 14.12.06, 13:15 wsrod gwiazd to jak jedna cos zrobi to zaraz nastepna malpuje ;-) i fajnie. ale to mnie zmierzilo: www.mammasmilk.com/images/brookeshields.jpg i am jeszcze kilka takich kwiatkow jest, zwlaszcza w nosidelkach niestey www.mammasmilk.com/images/turlingtonbaby.jpg Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: znani ludzie z chustami 14.12.06, 13:35 Ithilhin, właśnie miałam to samo napisać. Ciarki mi przechodzą, jak widzę te wiszące dzieci. A sama niestey kiedyś nosiłam tak Zośkę, w super nosidle mothercare, nigdy więcej. Mam nadzieję, ze noszenie dzieci w chustach nie będzie jedynie modą. A, że dużo osób lubi naśladować to co rpbią gwiazdy, to i dobrze, niech się ten pomysł rozprzestrzenia. Nie jestem na bierząco z naszymi rodzimymi gwiazdkami ,moze by którąś namówić na chustę :) Odpowiedz Link