Dodaj do ulubionych

Rozszerzanie nóżek

24.07.07, 11:38
Dziewczyny! Czy szerokość nóżek dziecka w chuście reguluje się właśnie
materiałem chusty? Bo ja cały czas mam wrażenie, (może się mylę - zrobię fotki
to ocenicie), że młody ma za mało rozszerzone nóżki...
Obserwuj wątek
    • michalkowa1 Re: Rozszerzanie nóżek 24.07.07, 12:16
      Zrób fotki.
    • crazygirl11 Re: Rozszerzanie nóżek 24.07.07, 20:53
      Dziewczyny! to link do albumu z fotkami. Bardzo proszę, nie patrzcie na umęczoną
      matkę polkę :)
      Powiedzcie co jest nie tak - wiązanie to koala (przynajmniej miało być :))

crazygirl11.fotosik.pl/albumy/234371.html
      • ithilhin Re: Rozszerzanie nóżek 24.07.07, 21:35
        Matka Polka wyglada pieknie a Dziecie patrzy bardzo inteligentnie :-)

czy nie masz wrazenia, ze on Ci ciazy w dol? bo na moje oko moglby byc troche
        wyzej i blizej Ciebie. pasy pod pupa i kolanalmi sa prawie dpbrze - parwie - bo
        musisz na wewnetrzny pas wieksza uwage zwrocic - oba musza byc rozlozone na te
        sama szerkosc - od podkolanka do podkolanka.
        • crazygirl11 Re: Rozszerzanie nóżek 24.07.07, 21:40
          No właśnie boję się go dać bliżej, bo to oznacza ciaśniej no i nie wiem, czy mu
          wtedy nie ZA ciasno. Ale może faktycznie spróbuję. Nad pasami pracuję, ale po
          chwili mam wrażenie, że one jednak wysuwają sie spod kolanka i nosząc go, ciągle
          je poprawiam, a to chyba nie o to chodzi... :(
          • ithilhin Re: Rozszerzanie nóżek 24.07.07, 22:36
            w teorii to lepiej ciut za ciasno niz za luzno. po chwili noszenia dziecko sobie
            wypracowuje miejsce bo chusta nieco "osiada".
            jakby jedna, to dziecko da Ci znac, ze jest za ciasno.
            pasy rozloz nie tylko pod pupa rownomiernie ale tez na plecach (srodek chusty na
            drodku pleckow) wtedy powinny sie mniej wysuwac.
            • crazygirl11 Re: Rozszerzanie nóżek 24.07.07, 22:47
              Acha - dzięki za cenne rady - popróbuję. Mam cały czas nadzieję, że tak jak
              napisałaś - gdyby było coś (bardzo) nie tak to młody dałby znaka, że coś mu nie
              leży, a tak jest w chuście spokojniutki i jak pisałam jakiś czas temu - nawet
              zasnął mi w niej. Jedynie włożenie go do wiązania "kieszonka" zaczyna i kończy
              się rykiem, a szkoda, bo mniej warstw i wogóle, ale może to ja coś źle robię...
    • crazygirl11 Re: Rozszerzanie nóżek 24.07.07, 21:26
      Aaaaa zakładam nowy wątek w tej sprawie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka