coliander 25.07.07, 17:22 dla tych co nie znają www.ellaroo.com i potrzebuja dodatkowych instrukcji: www.ellaroo.com/wearing-instructions.html Milego dnia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martina.15 Re: Ellaroo 25.07.07, 19:44 cudowne te kolkowe z haftowanymi kwiatami, ach... Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: Ellaroo 27.07.07, 19:54 Te kwiaty, to chyba są drukowane, ale przepiękne. A ich mt i wiązanki, marzenie. Z innych firm, polecam do obejrzenia www.sakurabloom.com Odpowiedz Link
crazygirl11 Re: Ellaroo 25.07.07, 22:01 Coliander! Czy Ty jesteś może szczęśliwą posiadaczką chusty tej firmy? Odpowiedz Link
nata76 Re: Ellaroo 26.07.07, 08:34 No mnie zabiła ta niebieska w kwiaty....jej schnę z żadzy posiadania.... Coliander,pociesz mnie i powiedz,ze masz sklep z tymi chustami pod domem i chcetnie mi pomozesz ją zdobyć:))))) Odpowiedz Link
coliander niestety, nie mam sklepu i chusty Ellaroo:-(( 26.07.07, 21:33 ma ja moja kolezanka i dlatego wklejam jako ciekawostke. Łona z ŁUSA jest nie z Polski:-) Odpowiedz Link
crazygirl11 Re: niestety, nie mam sklepu i chusty Ellaroo:-(( 26.07.07, 22:38 Napisałam Ci już - złamałaś mi serducho :) Odpowiedz Link
marzenia33 Re: Ellaroo 27.07.07, 17:35 Dziewczyny, jak się któraś naprawdę napali, to można zamówić z UK, tu też je sprzedają, dziś oglądałam stronki, np. tę www.littlepossums.co.uk/slings/ring-slings.htm Pozdrawiam wszystkie 'pozytywnie zakręcone'. Odpowiedz Link
lola_22 dla stęsknionych ellaroo 28.07.07, 15:55 wzielo mnie na calego i po przygodzie z vatanai pomyslalam, ze do odwaznych swiat nalezy i jesli wszystko dobrze pojdzie w sierpniu bede zamawiac wiazanki i kolkowe ellaroo. Kto chetny ? pozdrawiam MalGosia ps. w necie bede dostepna po 5.08 ) Odpowiedz Link
nata76 Re: dla stęsknionych ellaroo 29.07.07, 10:10 Ja,ja,ja ,ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak sie z Toba skontaktować?????Ja chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ło matko,ja,ja,ja,ja:)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
agamamaani Re: dla stęsknionych ellaroo 30.07.07, 15:04 zanim się do końca napalicie - te długie ellaroo nie są tkane diagonalnie (poprawcie mnie jak się mylę!!) Odpowiedz Link
nata76 Re: Ellaroo 05.08.07, 16:27 ekhm,ekhm...że tak się przypomne... i jescze ps.czy sprawdziłyście ten materał,czy tkany diagonalnie(tak to się pisze?) Odpowiedz Link
lola_22 stęsknione informuję 05.08.07, 21:45 ze za ellaroo-wanie biore sie jutro bo dzis zajmuje sie szmatami a owszem ale w postaci powakacyjnego prania ;-) cierpliwosci moje drogie ! Odpowiedz Link
lola_22 juz wiem ... 06.08.07, 22:33 prawie wszystko: nadeszła duza dostawa do magazynow w europie i wiazanki ellaroo sa aktualnie dostepne we wszystkich dlugosciach (4,2, 4,6, 5,0) i kolorach www.ellaroo.com/fabrics.html kólkowe tylko gładkie ,a meitaie na razie nieobecne - czekaja na potwierdzenie od dostawcy. Ceny w zl juz gotowe - chetnych i spragnionych informacji wszelakich prosze o maila (gazetowy lub makwia22@yahoo.fr). zamowienie musze zlozyc do 19/20 .08 bo potem maja wakacje i kolejny transport bedzie mozliwy dopiero we wrzesniu. pozdrawiam b1.lilypie.com/12yDp1.png Matyldap Odpowiedz Link
nelles a jaki kolor? 08.08.07, 21:24 a jaki masz kolor wiązanki? Mi się zamarzyła Maija. Odpowiedz Link
lola_22 Re: Ellaroo 06.08.07, 22:38 NIE SA TKANE DIAGONALNIE, producent wspomina jedynie, że lekko naciagaja sie (has that just-right stretch, to form around you and your baby) Domyslam sie , ze kółkowe podobnie . pozdrawiam MK Odpowiedz Link
k_izydorczyk Re: Ellaroo 08.08.07, 13:02 Faktycznie nie są, ale nam to nie przeszkadza. Wystarczy dobrze rozprostować materiał i ponaciągać odpowiednio i jest wygodnie. Mam wiązaną, nosi się świetnie, chusta jest bardzo przewiewna i cienka. Kolory - przynajmniej mojej - o wiele żywsze i ładniejsze niż na zdjęciu. Co do tkania to nie jest tak świetna jakościowo jak Hopp, bo są błędy w splotach, zdarzają się małe zaciągnięcia, brzegi też nie są idealne, ale i tak ją uwielbiam i jest naprawdę piękna:D Odpowiedz Link
k_izydorczyk Re: Ellaroo 08.08.07, 13:07 Zapomniałam dodać, że MT jest jakościowo rewelacyjny, bardzo starannie i porządnie wykończony, kolory też ma cudne, nosi się bardzo wygodnie, pasy nie wrzynają się w ciało, są szerokie, z grubego materiału (mnie sie kojarzy z płótnem żeglarskim, ale ja się za bardzo nie znam na materiałach;D), w środku jest w nich jakieś wypełnienie by były wygodniejsze - my jesteśmy bardzo zadowoleni:) Odpowiedz Link
lola_22 kto jeszcze ... 09.08.07, 18:39 ...chciałby ellaroo wiązaną lub kółkową (jednolitą) prosze o kontakt - zamawiam wieksza ilosc i ze wzgledu na szybko oprozniajace sie magazyny nie chcę czekać do 20.08. Zamowienia zbieram do niedzieli 10.08. Dostępne modele: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=44603&w=53314468&a=67099759 ceny: prosze pisac na priv Odpowiedz Link