green69 01.08.07, 15:47 Co o tym sądzicie? Przydatne? www.babyslingsandoutdoorthings.com/product_info.php?products_id=85 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green69 Re: Kombinezon/kocyk 01.08.07, 15:50 Czy może to lepsze? www.babyslingsandoutdoorthings.com/product_info.php?cPath=21&products_id=67 Odpowiedz Link
agamamaani Re: Kombinezon/kocyk 01.08.07, 15:57 to jeszcze popatrz na stronie Hoppediza.. też mają fajen "okrycia" IMO. jeżeli dziecko jest małe a kurtka rodzica nosiciela duża to takie coś niepotrzebne. Jak Franc miał 5 miesiecy to kupiłam mu oddzielną kurtkę do (z kapturem) i taką kutrkę mu na górę zakładałam .. a nóżek mu niczym nie okrywałam, bo był zapięty pod kurtką (moją) Odpowiedz Link
green69 Re: Kombinezon/kocyk 01.08.07, 16:04 No właśnie problem w tym, że ja nie lubię wielgachnych kurtek i nie ma szans nawet nóżek ukryć pod moim okryciem. A to coś (pierwsze) można kupić w rozmiarze uniwersalnym i powinno starczyć na jakiś czas. Moje dziecię ma teraz prawie 9 miesięcy i pierwsza chustowa jesień i zima przed nami. U mnie co prawda zima nie sroga, ale wydaje mi się takie coś fajne, bo się nie podciąga tak jak kurteczka. Odpowiedz Link