anntenka 25.08.07, 00:01 jak bedzie u was girasol to dajcie znac na maila przyjade i se pomacam tyż jakbyście mogły byłabym dźwięczna :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamuk1 Re: BUNS albo MAMMUK ------- prywata 25.08.07, 00:06 OK, ale do mnie to on pewnie w grudniu dotrze. Szczerze mówiąc, to w cichości ducha też liczę na Buns albo na Lidkę, bo one będą go miały wcześniej. Pozdrawiam Asia. Odpowiedz Link
buns Re: BUNS albo MAMMUK ------- prywata 25.08.07, 07:38 Jak tylko dotrze - zaprazsam do "macania" ale to chyba potrawa zanim do mnie dotrze:( Odpowiedz Link
kiwi_77 ja też chcę :) 25.08.07, 07:43 sorki że się na prywatę dopisuję ale bardzo mnie ten girasol ciekawi i też byłabym chętna na macanie to nic, że w grudniu - i tak chciałabym pomacać :) dajcie proszę cynk a może zlot z tej okazji zrobimy żeby więcej osób mogło pomacać ;) Odpowiedz Link
seala1 Mogę pożyczy do macaniać:-) 25.08.07, 08:32 Dziewczyny, ja mam girasola, mogę na tydzień Wam pożyczyć do macania. Wyślijcie mi tylko adres na priv to Wam wyślę. Spotkacie się wszystkie i zobaczycie czy Wam się podoba. Mam dwa hoppy jeszcze to przez tydzień sobie poradzę bez girasola. Odpowiedz Link
seala1 Re: seala poszedł maila na gazetowy adres :) /nt 25.08.07, 08:52 przyszedl przyszedl, w poniedzialek wysylam Odpowiedz Link
anntenka mycha to ja cię do mnie zapraszam na macanko :)) 26.08.07, 23:37 jak tylko się u mnie girek pojawi a myśmy były umówione na poniedziałek czy wtorek?? bo ja już nie pamiętam a w poniedziałek idę do dentysty i nie mogę Odpowiedz Link
mamuk1 do Anntenka 27.08.07, 00:03 Najlepiej weź Girasola na niedzielne spotkanie, to więcej nas skorzysta:) Odpowiedz Link
seala1 Re: no ma się rozumieć :)) /nt 27.08.07, 10:31 Dziewczyny, wyśle dzisiaj ale dopiero po pracy Odpowiedz Link