agava07 17.09.07, 17:04 Mam ogromną potrzebę. Które jeszcze? Chuściate się spotykają, to i my możemy, nie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: Spotkanie Mei Taii? 17.09.07, 17:09 ee mei tajowe sa mile widziane na chustowych spotkaniach :) nie ograniczamy sie :D Odpowiedz Link
agava07 Re: Spotkanie Mei Taii? 17.09.07, 17:20 Jasne, nie chodzi mi o dyskryminację chust, ale o możność pogadania, oblukania i wymiany doświadczeń użytkowniczek i twórczyń nosidełek MT. Odpowiedz Link
agava07 Re: Spotkanie Mei Taii? 17.09.07, 17:22 Uszyłam 3 MT i mam ochotę na więcej i zastanawiam się teraz nad ulepszeniami itd. Odpowiedz Link
hanti Re: Spotkanie Mei Taii? 17.09.07, 20:04 ja na każde spotkanie kiedy jestem bez małża mam MT bo jedno dziewcze mam na brzuchu w chuście a drugie w MT na plecach. Także nie wiem czy jest sens robienia spotkani osobno dla właścicielek MT Odpowiedz Link
agava07 Re: Hanti i agammamani 18.09.07, 14:03 Co Wam tak zależy, żeby MT się nie spotkały? Czy zagrażamy chustom? Chust się w zasadzie nie szyje, bo materiał ze skośnym splotem jest nie do kupienia, ale MT to i owszem, uważam że jest o czym porozmawiać. Jak nie jesteście zainteresowane, to nie musicie przychodzić na nasze spotkanie, nie? Odpowiedz Link
hanti Re: Hanti i agammamani 18.09.07, 14:13 nie rozumiem dlaczego zaproszenie na już istniejące spotkania na których rozmawiamy o MT, podegi i pouch , oglądamy, wymieniamy sie uwagami nt szycia, odczytujesz jako niechęć do kolejnych spotkań ???????? Ale rozumieć nie muszę :D Odpowiedz Link
agamamaani Agava 18.09.07, 14:37 Agaawa.. myślę, ze źle mnie zrozumiałaś.. ja nie mam nic przeciwko spotkaniom maj tajowym :) spotykajcie (my ) sie do woli :) nawet w ramach naszego klubu kangura zamierzam zrobić spotkanie poświęcone tylko Maitajom i podegom (które jak wiadomo w większości sa samoróbne) - na które serdecznie zapraszam :D pewnie nawet może zrobimy konkurs na najpiękniejszą samoróbę :D Odpowiedz Link
agava07 Re: agamamaani 19.09.07, 17:02 Dzięki, fajny pomysł z tym konkursem - w "Dziecku" też dobrze by o tym napisać :-);, już się piszę na spotkanko domowych twórców samoróbek :-) Odpowiedz Link