ekomama 20.09.07, 07:27 6 października godz. 10-12. Drugi termin możliwy tego samego dnia, jeśli takie będzie zapotrzebowanie. Więcej informacji www.ekodzieciak.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cebolla Re: TROJMIASTO - WARSZTATY EKODZIECIAKA 20.09.07, 09:35 Fantastycznie! Zapisuje się od razu i natychmiast. Może w końcu opanuje plecak...:) Odpowiedz Link
agawikk Re: TROJMIASTO - WARSZTATY EKODZIECIAKA 20.09.07, 10:38 Może ja też się zapiszę. Na razie nosze tylko w XX bo tak najwygodniej, ale dziecię rośnie i czas pomyśleć o plecaczku. Odpowiedz Link
ekomama Re: TROJMIASTO - WARSZTATY EKODZIECIAKA 20.09.07, 15:13 no to czekam na zgłoszenia na info@ekodzieciak.pl Odpowiedz Link
abepe Re: TROJMIASTO - WARSZTATY EKODZIECIAKA 21.09.07, 19:04 Ja się już zgłaszałam:) Powtarzać?Fajnie, że to sobota:)) Odpowiedz Link
jowitaiczterykoty Re: TROJMIASTO - WARSZTATY EKODZIECIAKA 21.09.07, 19:29 a co wlasciwie bedzie na warsztatach sie dzialo? Odpowiedz Link
ekomama Re: TROJMIASTO - WARSZTATY EKODZIECIAKA 21.09.07, 20:00 Trochę poopowiadam o teorii, pokażę wiązanie różne, poćwiczymy je, pokażę inne nosidła typu MT czy kółkową, będzie można podtykać różnych chust wiązanych... Będzie można spotkać inne mamy noszące. Pozdrawiam i zapraszam Magdalena Odpowiedz Link
abepe Re: TROJMIASTO - WARSZTATY EKODZIECIAKA 21.09.07, 22:17 Czy można prosić o dokładny adres? Rany, czy musi być na 10? Teraz dopiero zaskoczyłam. Kacper lubi pospać. Ale jak mus to mus:)) Odpowiedz Link
ekomama Re: TROJMIASTO - WARSZTATY EKODZIECIAKA 21.09.07, 22:23 Pewnie będą dwie grupy. To zapiszę Cię do tej drugiej ;-) Co do adresu: soon! very soon! Odpowiedz Link
abepe Re: TROJMIASTO - WARSZTATY EKODZIECIAKA 21.09.07, 22:51 Oooooo,świetnie. Mam do Gdańska parę kilometrów. Odpowiedz Link
jowitaiczterykoty Re: TROJMIASTO - WARSZTATY EKODZIECIAKA 22.09.07, 10:24 to my chcemy :) Odpowiedz Link
ekomama Re: TROJMIASTO - WARSZTATY EKODZIECIAKA 23.09.07, 08:41 Odpowiadam n priv, ale mi odrzuca! Masz jakiś inny mejl. W każdym razie zapisuję Cię! Odpowiedz Link
widosna Re: TROJMIASTO - WARSZTATY EKODZIECIAKA 22.09.07, 22:41 też chcę ale na 100% nie wiem czy dam radę. Jednak mam te kilkadziesiąt kilometrów do pokonania :-) Odpowiedz Link
jowitaiczterykoty Ekomama! 23.09.07, 20:49 jowitaiczterykoty@ i albo interia.pl albo gazeta.pl albo jeszcze jowitaitrzykoty@ na interii. To z czasow jak zwierzyniec mialam mniejszy. Albo telefonik: pięćset cztery trzysta osiemdziesiat sto jedenaście. Czekam na wiadomość, gdzie co i jak. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link