anetta1980 22.01.08, 14:56 Słyszałyście o tym? Bo ja własnie przeczytałam na chusty.info. Pisze o tym ekomama, więc na pewno to prawda. Tu jest link: www.chusty.info/forum/viewtopic.php?t=1229 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: Chusty jutro w tv i radiu 22.01.08, 14:59 słyszałyśmy :D prosba - niech ktoś nagra :) ja niestety nie mogę tego obejrzeć bo w pracy będę. jutro w dzień dobry TVN ( na straży trza być od ok 9:30) po zajawce o chustach ma się wypowiedziec ktoś bardzo Ważny :D i pokazac jak się wiąże chustę na żywo w studiu :D ciekawam co z tego wyjdzie :D Odpowiedz Link
beannshi Re: Chusty jutro w tv i radiu 22.01.08, 15:36 Ja przylacza sie do prosby. Bardzo, bardzo goraco prosze. Akurat jutro na rano musze isc do pracy. Co prawda Dzien dobry TVN malo odkryczy jest (dzisiaj bylo o wyprawce dla noworodka) ale z samej ciekwosci... :) Odpowiedz Link
mysia125 Re: Chusty jutro w tv i radiu 22.01.08, 18:31 >ma się wypowiedziec ktoś bardzo Ważny :D i pokazac jak się > wiąże chustę na żywo w studiu :D Ktos Wazny akurat wiazac nie bedzie, tylko mama zaproszona do studia. Ale jesli beda nalegac, to wiem, jaka to bedzie chusta ;) -- Kasia z Chustomanii Odpowiedz Link
yrden11 Re: Chusty jutro w tv i radiu 22.01.08, 21:39 Ale tylko tv. Ktos nagra radio? Swoja drogą ciekawe jak wyglada wiazanie chusty w radiu ;) Odpowiedz Link
mik_i Re: Chusty jutro w tv i radiu 22.01.08, 21:43 jak Karola da mi obejrzeć to będę oglądać. mam tylko nadzieje ze powiedzą coś ciekawego :) Odpowiedz Link
yrden11 Re: Chusty jutro w tv i radiu 22.01.08, 21:54 Raczej nie nastawiałabym sie na mega materiał. Wiecie jak to jest w tych porannych programach. Dwie godziny kręcenia i 2 minuty materiału :) Ale dobrze, że w ogóle. Odpowiedz Link
agamamaani YRDeN 22.01.08, 22:28 pls wrzuć to na youtuba czy gdzieś.. prosze proszę proszę... inaczej zamęczę cię telefonicznie i mailowo :) buziaki :D Odpowiedz Link