anetta1980 07.04.08, 15:53 Miałaby któraś z Was pożyczyć jakąś cienką letnią chustę (vatanai lub inną) na ok. tydzień (10-19 kwiecień) lub na wymianę na moją Nati Lagunę. Potrzebuję chusty na temp. do 30 stopni, bo lecimy do Egiptu :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lee_a Re: Poznanianki - prośba 07.04.08, 20:55 ja mogę zaoferować tylko Babylonię Fruit Coctail, ale po przemacaniu na ostatnim spotkaniu widzę, że od Nati to ona specjalnie cieńsza nie jest. tylko musiałabyś do mnie podjechac bo ja nie mam jak. A chusta akurat jest świeżo wyprana. Odpowiedz Link
anetta1980 Dzięki Lee 07.04.08, 22:57 A ta twoja Babylonia to super jest. Samej mi sie marzy kolorowa chusta, ale czekam na okazje. Zapytam jutro męża czy będzie mu sie chciało podwieżć mnie 2x tam do Ciebie za Poznań, a jak co to moge zostawić ci moją Nati. Jak co to odezwę się jutro. Dzięki jeszcze raz za chęci. Odpowiedz Link
lee_a Re: Dzięki Lee 07.04.08, 23:02 no raczej musiałabyś mi zostawić twoją Nati, bo zostanę na "bezchustowiu" ;) w takim razie czekam na info. Odewij sie na inezka@poczta.fm Odpowiedz Link