paula_bed 24.07.08, 18:02 Dziewczyny czy wiecie gdzie ucieklo forum chusta.info? przyznaje sie bez bicia ze nie chcialo mi sie przeczytac info :( o przenoszeniu na inny serwer to teraz mam:( pomocy! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bprusek Re: gdzie forum chusta.info? 24.07.08, 18:03 też nie mam :(:( przenosiły już były z tego co wiem. Jestem uzależniona więc czyżby mały odwyk ;/ Odpowiedz Link
paula_bed Re: gdzie forum chusta.info? 24.07.08, 18:09 to zupelnie jak ja!!! normalnie dzika rozpacz:( moze sie znajdzie...? Odpowiedz Link
niespodziewanka Re: gdzie forum chusta.info? 24.07.08, 18:14 To muszą być jakieś przejściowe problemy bo jeszcze o 16 wszystko było ok bo korzystałam. Odpowiedz Link
paula_bed Re: gdzie forum chusta.info? 24.07.08, 18:15 ufff uff uff..mam nadzieje:) dzieki niezapominajka:) Odpowiedz Link
marta76 Re: gdzie forum chusta.info? 24.07.08, 18:29 wg mnie to właśnie teraz jest przenoszone na inny serwer. Odpowiedz Link
hanti forum się przenosi :) 24.07.08, 19:00 sygnał od Jazzo poszedł już jakiś czas temu jednak termin był niezależny od niej, więc musimy się uzbroić w cierpliwość :D chociaż dla mnie to baaaaaaaaaardzo trudne :P Odpowiedz Link
lillyofthevally Re: forum się przenosi :) 24.07.08, 20:02 no to jesteśmy na "odwyku" buuuuu.... Odpowiedz Link
agnieszkaa16 Re: forum się przenosi :) 24.07.08, 20:44 oj widzę dziewczyny że Wam też ciężko:)) Odpowiedz Link
lacertaa Re: gdzie forum chusta.info? 24.07.08, 20:44 No i proszę. Nawet ja zmuszona jestem w końcu udzielić się tutaj :-) /Zuzia Odpowiedz Link
grimma Re: gdzie forum chusta.info? 24.07.08, 21:02 hehe co za ozywienie tutaj zapanowalo :) Odpowiedz Link
adriana-p Re: gdzie forum chusta.info? 24.07.08, 21:06 dołączam do oczekujących <bezradny> Odpowiedz Link
anette27 Re: gdzie forum chusta.info? 24.07.08, 21:18 hehehe a ja juz paznokcie nerwowo zaczęłam obgryzać,bo nie mogłam wejsc na chusty.info a tu widzę,że nie tylko ja :):):)ma ten problem Odpowiedz Link
michalkowa1 Re: gdzie forum chusta.info? 24.07.08, 21:22 Z ulgą przyjmuję fakt, że nie jestem jedyną uzależnioną, hehe. Ja też nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link
doominikaa Re: gdzie forum chusta.info? 24.07.08, 21:32 czytając niniejszy wątek usprawiedliwiam przed sobą nerwowe drżenie rąk. Dobrze, ze nie jestem sama na odwyku... najgorsze jest to, ze za kilka godzin wyjeżdżam na urlop - nie zobaczę was do 10 siepnia, buuu... Odpowiedz Link
hanti czy wy też co chwile zaglądacie ??? 24.07.08, 21:43 zdążyłam poprasować, poprać, ugotować obiad na jutro, jeszcze sprzątanie zostało, w życiu tyle nie zrobiłam wieczorem i tylko co chwilę sprawdzam czy to może już ;))) chociaż zdrowy rozsądek mówi że do jutra nie ma szans :((( Odpowiedz Link
dioneja Re: czy wy też co chwile zaglądacie ??? 24.07.08, 21:44 ale tu ruch się zrobił ;))). Odpowiedz Link
lynette Re: gdzie forum chusta.info? 24.07.08, 21:46 Uff, dobrze, że Was tu znalazłam. A już się zdenerwowałam. Odpowiedz Link
lola_22 przyznać się: 24.07.08, 21:48 co ile sprawdzacie czy to moze już ? ;-) pozdrawiam uzależnione i łączę sie w bolu !!!! Odpowiedz Link
grimma Re: przyznać się: 24.07.08, 21:50 ja sobie po prostu odpuscilam i wcale nie sprawdzam :D:D:D ps dwa razy w ciaggu ostatnich minut wchodzilam zeby zalozyc raz nowy watek, a drugi odpisac cos do istniejacych na wygnaniu:D:D i az mnie skreca kiedy znow bede mogla:D:D Odpowiedz Link
scharon Re: przyznać się: 24.07.08, 21:51 No coz ide spac .....z nadzieja ,ze jak sie rano obudze to juz bedzie po wszystkim.... Odpowiedz Link
hanti Re: przyznać się: 24.07.08, 21:58 całe allegro zdążyłam przetrzepać, dokupiłam kilka "niezbędnych " ciuszków dla najmłodszej....mam ochotę wejść na gugu i sobie jeszcze chustę dokupić na otarcie łez....to już jest chore idę zrobić coś konstruktywnego w domu ;P Odpowiedz Link
petisu Re: przyznać się: 24.07.08, 22:08 Ja sobie sklep reorganizuje. Posprzatala bym, ale jakies chorobsko zaczyna mnie rozkladac i ruszac moge tylko palcami. Odpowiedz Link
stasihelenka elastyczny didek u Agaty w sklepie 24.07.08, 23:54 ;) ........ tak tylko, dla odwrócenia uwagi- hehehhe Odpowiedz Link
hanti błahahahahaha 25.07.08, 00:10 prawie dałam się nabrać :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
stasihelenka Re: błahahahahaha 25.07.08, 00:12 POWAŻNIE!!!!!!! luknij dokladnie po prawo w tej bialej podzialce w sklepie Odpowiedz Link
yoaha Re: gdzie forum chusta.info? 24.07.08, 22:23 a ja se idę w kulki pograć, przynajmniej czas mi zleci Odpowiedz Link
nowianka87 Re: gdzie forum chusta.info? 24.07.08, 22:48 Nie działa nadal, pół biedy, że dzisiaj nie miałam czasu na forum bo bym też cały dzień nerwowa chodziła a tak to tylko mam smutny wieczór :P (w ogóle to ja, rebelka :) ) Odpowiedz Link
lizzy9 Aneto S, czy przyszla od nas paczka? 24.07.08, 22:53 wlasnie mialam sprawdzic skrzynke mailowa na forum, ale forum nie dziala.... buuu... Anetko, jezeli tutaj zagladasz, czy przyszla paczka od nas??? Bo umieram z ciekawosci :) Odpowiedz Link
petisu Re: Aneto S, czy przyszla od nas paczka? 24.07.08, 23:02 Przyszla do niej paczka, juz zdjecia pokazywala. :) Odpowiedz Link
lizzy9 Re: Aneto S, czy przyszla od nas paczka? 24.07.08, 23:07 Dzieki Petisu, oj szkoda, ze ja tych fotek nie widzialam....Ale przynajmniej fajnie, ze paczka doszla :) Ja chcialam pokazac nasza kolkowa od Anety, zrobilam fotki, a tu taka klapa z forum... bu bu Odpowiedz Link
kamuszyca Re: gdzie forum chusta.info? 24.07.08, 23:02 jak wchodziłam ok. 16, jeszcze działała. Zaczęłam pisać na priva do jednej z Was (nas :)), naciskam "wyślij" i ... "nie można znaleźć strony". To się nazywa timing :) Odpowiedz Link
stasihelenka grupa wsparcia ;) 24.07.08, 22:58 bo w kupie weselej :)i raźniej... to pisałam ja- ANIA, mama Stasia i Helenki :) pozdrawiam Odpowiedz Link
lizzy9 Re: grupa wsparcia ;) 24.07.08, 23:08 ja tez mam jakies drgawki zwiazane z odstawieniem forum... wydrylowalam wisnie i teraz robie dzem.. Odpowiedz Link
vega_k_w Re: grupa wsparcia ;) 24.07.08, 23:16 ależ niespodziewajka :( Ja cały dzień najpierw walczyłam z netem, potem w sklepiku - wchodzę na forum a tu ... NIC :((((( Zakładamy kółko uzależnionych ? :D oby do rana... Odpowiedz Link
hanti Re: grupa wsparcia ;) 24.07.08, 23:39 nie no zwariuję ;P interes do Was mam ;))))))))))))))))))))))))))))))) a tu ...siem nie da Odpowiedz Link
mbober2 Re: grupa wsparcia ;) 24.07.08, 23:46 ja nic nie napiszę,bo mam żałobę. do rana;) to ja Magda1980:) łączcie się ze mną w bólu zaraz będę płakać,wszystko mnie dziś boli od sprzątania,gotowania i prasowania miałam nic nie pisać wcale nie jestem uzależniona WCALE Odpowiedz Link
hanti Re: grupa wsparcia ;) 25.07.08, 00:09 Magda żadna z nas nie jest tak sobie tylk u wchodzimy :P teraz już poważnie idę spać ;) Odpowiedz Link
kam.xt Re: grupa wsparcia ;) 25.07.08, 00:17 jeszcze ja mam na imię Kamila jestem forum.chusty.info-holiczką dobranoc Odpowiedz Link
ulinha Re: grupa wsparcia ;) 25.07.08, 01:15 Dolaczam sie do grupy zdesperowanych chusto-info-holiczek(-ow). A tak chcialam sie Wam pochwalic wlasnie uszyta chusta kolkowa... Jeszcze cieplutka... Ale moze i dobrze, bo zamiast fotek z misiem jutro rano zrobie fotki z Maryska w moich kolkach;-) Czy jest szansa, ze jutro serwer ruszy??? Odpowiedz Link
miedziana Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 06:35 i wciąż cisza w eterze??po porannej pobudce już nie dałam rady zasnąć, musiałam sprawdzić a tu wciąż pustka... pozdrawiam. też uzależniona:) Odpowiedz Link
olga_pk Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 06:53 ja tez z samego rana sprawdzam a tu nadal nic. Ide do pracy to nie będę mysleć o forum:( Łączę się z Wami w bólu-to pisałam ja olgap Odpowiedz Link
scharon Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 07:13 Ja z takimi nadziejami poszlam spac......a forum nieczynne ;( musze sie czyms zajac ...musze.... Odpowiedz Link
tyrka79 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 07:29 i ja z samego rana z niecierpliwościa sprawdzam.. i co? d... to pisłam ja:kammal na odwyku ;) Odpowiedz Link
ciotka_lilka Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 07:30 ruszajmy w plenery! na wyprze! cokolwiek gdziekolwiek byle dzien zleciał byle 404 not found nie ogladac co chwilę Odpowiedz Link
lillyofthevally Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 07:46 i nic ... WIELKA PUSTKA :(.... lillyhostocholikoinfo :P Odpowiedz Link
buns :( 25.07.08, 07:55 A ja wczoraj poszłam wcześniej spać, załamana bo zero fotek ze spotkania w TG, ja nie mogę się nosidłem 7panel (dalej;)) chwalić, a dzisiaj nadal nic:( pozdrawiam DZiewczyny:) Odpowiedz Link
kociewiankapl Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 07:54 Co to będzie po podłączeniu :D Już sobie wyobrażam jak furkotać posty będą! Odwyk boli ;) Trzeba sobie to jakoś zrekompensować. Odpowiedz Link
hanti Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 08:10 buuu zaraz mi mąż laptota zabiera :( myślałam że zdążę pobuszować po forumie, a tu d.... :(((((((((((((( ale ja WCALE nie jestem uzależniona Odpowiedz Link
bprusek Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 08:10 NIE MA! Jak co dnia zrobiłam sobie śniadanko a żeby lepiej smakowało włączam kompa z "chusty.info" i ... nie ma :( Odpowiedz Link
annq27 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 08:32 wciaz nie ma :( a pamietam jak "przesiadalm sie" z tutejszego "kawalka szmaty.." teraz to juz tylko nasze chusty.info podczytuje i teraz bum! odwyk :( Odpowiedz Link
monjan Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 08:59 oo nieee nie ma jeszcze:((( ja tez, przyznaje sie: "CZESĆ, nazywam sie Monika i jestem uzależniona..." od forum i chust a teraz wy: "CZEŚĆ MONIKA!!!":)) Odpowiedz Link
budzik11 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 09:01 Ej no :((( Na szczęście była wczoraj u mnie zaje... ee.. okropna burza i nie miałam prądu od 18 więc i tak bym nie weszła, no ale dziś to musowo, a tu nic :( Odpowiedz Link
bibba Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 09:15 i ja tu :( moim ostatnim pytaniem bylo w technicznych - czy bedziemy mialy jakies ostrzezenie ;) znam odpowiedz! buuu.... bibbka vel kashinka Odpowiedz Link
miedziana Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 09:10 Dobra, idę na spacer.... ale jak wrócę.... nooo proszę proszę niech już będzie:) Odpowiedz Link
lillyofthevally Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 09:12 to moze zamiast spotkań chustowych - zrobimy ASZCH (anonimowe spotkania uzależnionych chustocholiczek) :P Odpowiedz Link
lesje1978 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 09:29 długo jeszcze? buuu, kawa mi nie smakuje bez forum :(( Odpowiedz Link
lynette Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 09:36 Dalej nie ma? No co , do jasnej Anielki ?! Odpowiedz Link
ilonsa Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 09:37 Mi wczoraj forum padło w trakcie pisania postu:( Miałam nadzieje, że do rana ruszy... Odpowiedz Link
mbober2 obstawiamy! 25.07.08, 09:43 no tak, przypomniało mi się,że Jazzoo pisała,że będzie musiała jeszcze skopiować bazy danych i inne dyrdymały, z nudów wymyśliłam zabawę:DDDDDDDDD obstawiam 14.37 -o tej godzinie forum się włączy kto wygra ten zostanie mianowany królową/królem strzelców (wyborowych:))))) Odpowiedz Link
mbober2 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 09:34 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na pocieszenie moje nie Wasze-jestem w finałach chusty reggae!!! Odpowiedz Link
salgonya Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 10:08 Ja też! ja też! Jestem w finale :)))) Mi również brak forum :( Odpowiedz Link
witbor Zajefajny wątek:D 25.07.08, 09:35 Pośmiałam się trochę;) Ale oczywiście łączę się w niecierpliwym oczekiwaniu..... Mam nadzieję, że już niedługo.... Odpowiedz Link
mama-anika Re: Zajefajny wątek:D 25.07.08, 09:51 byle przed 17:00 bo kurier tak do mnie przyjeżdża, a tam mam adres wysyłki!!! A w ogóle - to ile czasu miałam wieczorem... Pomalowałam przedpokój :-p Odpowiedz Link
alexkieszek Re: Zajefajny wątek:D 25.07.08, 09:52 to ja McBaby :) ja chcę forum... obstawiam 19.03 :D jestem uzależniona.... i na dodatek mam dwie wiadomości nie przeczytane i cierpię :D Odpowiedz Link
bibba bedzie wroci??????!!!!!! 25.07.08, 10:05 to z rozpaczy takie glupotki wypisuje ;) Odpowiedz Link
scharon Re: Zajefajny wątek:D 25.07.08, 10:06 Dawno tyle rano nie zrobilam.....obiad ,pranie powieszone ,podlogi pomyte ,lazienka wypucowa.....ech i jeszcze co chwile zagladam -czy to juz?? Ja obstawiam 15 :) do tej godziny przyjde od szwagierki -dziecie mi pojdzie spac -i ja bym chciala z kawka do chust.info przysiasc :) Odpowiedz Link
agnen Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 10:04 Budzę się rano (Alicja na mnie wlazła to się obudziłam) i zastanawiam się dlaczego w moim śnie zniknęła połowa wątków na forum... Chwilę później dociera do mnie że forum nie ma... W końcu siadam do kompa i nie ma rzeczywiście:( Stawiam na 12:30. Jutro Odpowiedz Link
lesje1978 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 10:10 to ja obstawiam 19:27. Jaką chustę można wygrać? hihihi Odpowiedz Link
tyrka79 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 10:13 A ja obstawiam 12.03. Dzisiaj;) Tak optymistycznie, żebym przed wyjsciem z pracy ujrzała nasze chusty.info :) Odpowiedz Link
annamamaalexa Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 10:15 problemy spowodowane są przenosinami na inny serwer. jak to zwykle bywa miało być szybko i bezboleśnie, ale...mam nadzieję, że wkrótce wszystko ruszy...czekam natk samo niecierpliwie jak wy. tym bardziej, że wróciłam właśnie z króciutkiego urlopu i mam masę spraw do opisania i obgadania z wami... ale może to i dobrze? docenimy nasze forum jeszcze bardziej:) Odpowiedz Link
buns Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 10:18 no kurczę, dobrze że wyjeżdżamy jutro a nie dzisiaj jak było w planach - mam nadzieję że jeszcze zdążę na forum wejść bo potem tydzień przerwy:( Odpowiedz Link
bibba Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 10:31 fiu fiuuu fiuuuu.... traaalaa laaa.... jeszcze 15 min i wychodze z domu, jak nie bedzie gdy wroce to nie wiem co zrobie? zaczne tupac nogami? a upal u nas taki, ze az sie prosi zostac w domu i z doskoku podczytywac forum! Odpowiedz Link
scharon Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 10:36 Upal-----tez bym chciala U nas tylko deszcz i szaro-buro ,od rana slonce sie przebija tylko cichutko :) Odpowiedz Link
olga_pk Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 10:44 Swoją drogą ciekawe do ilu postów dojdzie ten wątek zanim nam chusty otworzą:) Odpowiedz Link
mary-anne Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 10:46 Moje drogie, w tym gronie, w tym miejscu odwyk nie zadziała ;-) Odpowiedz Link
witbor Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 10:50 Rzeczywiście raczej nie zadziała - raczej tylko się nałóg pogłębi, hehe. Wiecie co, ale bez tych awatarków, kolorowych suwaczków, to takie się jakieś bezosobowe zrobiłyśmy:P Odpowiedz Link
mbober2 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 11:25 nudy, co? dzieci mi się jakieś marudne zrobiły... mama za dużo się nimi zajmuje i zdziwione są:DDDD ja nie jestem nałogowcem, wczoraj dwa razy zajrzałam sprawdzić, dziś tylko trzy, pomijam fakt,że myślę o tym bez przerwy-ale to nieistotny drobiazg:))) Odpowiedz Link
petisu Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 11:38 Ciagle nie ma? Bede zmuszona zrobic cos produktywnego jak tak dalej pojdzie! Odpowiedz Link
mama-anika Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 12:05 Dzisiaj 25 więc sobie zrobie VAT-7 do skarbówki w szybciutkim tempie, jak to kiedyś bywało. Bez przerw. A jutro pojadę do Myślenic, a jak wrócę w niedzielę to wszytko już będzie działało. Taki mam plan weekendu. Odpowiedz Link
lovrita Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 12:15 No nie ma i nie ma:-( Zapomnialam: "Czesc, mam na imie Aneta i wcale nie jestem uzalezniona":-P Ide lazienke sprzatac... Odpowiedz Link
monjan Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 12:16 nie no to się słabe robi mocno...co ja bede robila?? Odpowiedz Link
lovrita Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 12:17 sprzatala, gotowala, skarpety cerowala?:-) Odpowiedz Link
kam.xt Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 12:35 ale nam będą wszystkim chaty lśniły :) chyba zrobię obiad z dwóch dań :shocked: Odpowiedz Link
nowianka87 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 12:30 Ale zwała, młody właśnie usnął i miałam nadzieję, że sobie poczytam a tu nici :/ Chyba na pudelka wejdę :P Odpowiedz Link
agnen Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 12:38 OT: Sol do mnie dotarł. Jak będzie forum to jakieś wrażenia opisze... Odpowiedz Link
monjan Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 12:51 pudelka juz widzialam obiadu nie gotuje bo M nie ma, sama jem na miescie nie sprzatam, bo mam weekend to co ja mam robic???wrrr/// Odpowiedz Link
buns miedziana/Monika - zdjęcia:) 25.07.08, 13:01 Moniko, czy możesz tutaj zamieścić zdjęcia z wczorajszego spotkania? Bo ja przy mojej biegającej Adze tylko/aż;) jedno zrobiłam... Odpowiedz Link
lillyofthevally Re: miedziana/Monika - zdjęcia:) 25.07.08, 13:06 tak, tak niech mi się żal zrobi , że mnie nie było :(.... Odpowiedz Link
buns Lilly 25.07.08, 13:12 ...szkoda że Cię nie było...A ja niecierpliwa jestem i MUSZĘ zdjęcia zobaczyć;) Jutro wyjeżdżam na tydzień i nie będę miała netu:( Odpowiedz Link
bibba Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 13:25 czyzbym trafila w setke??? hurraaa!!!! ale gdzie forum???? Odpowiedz Link
czukczynska Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 14:04 No gdzie...Kurczę,jak mi źle bez niego :( Odpowiedz Link
lovrita Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 14:08 Buns, piekne zolwiki!!! Lazienke posprzatalam, obiad gotuje mama, Maly spi... Mialam juz tu nie wchodzic i nie sprawdzac... Mialam ksiazke intelektualna poczytac... Buuuu! Odpowiedz Link
a.hasior Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 15:43 jak dobrze was tu widzieć :))) łączę się w bólu i cierpieniu... i wciąż to damo pytanie: kiedy? kiedy wreszcie będzie normalnie? jazoo, zlituj się nad nami wszystkimi! Odpowiedz Link
blanka_i Re: gdzie forum chusta.info? 26.07.08, 03:55 zajrzałam jeszcze przed wyjazdem, ale niestety.......... No cóż, mam nadzieję że uda mi się skorzystać z netu podczas urlopu, bo do września bez chusty.info nie wytrzymam :) Miłego oczekiwania i do zobaczenia <pa> Odpowiedz Link
kappala1 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 14:20 To i ja sie melduję :) - Kamila Wczoraj sobie odpuściłam, ale myślałam że już dzisiaj wszystko ruszy :(( No i chciałam się dowiedzieć w jakiej cenie ten didymos fioletowy...:( Odpowiedz Link
marta76 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 14:31 jesoooo jaki fioletowy didymos??????? Odpowiedz Link
bibba Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 14:40 hahaha!!! no ja tez juz trace cierpliwosc... Odpowiedz Link
lillyofthevally Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 15:03 boze dzieki Ci że jestem TYLKO od chust uzależniona... bo jakby jeszcze od innch rzeczy to sama sie pasami wiążę i dzwonie po karetkę :P Odpowiedz Link
kappala1 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 15:12 Marta, Didymos Indio 7 czyli długaśny :) Byłyśmy w trakcie dyskusji i .... forum padło :( Odpowiedz Link
robertynka_ka Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 15:18 Dopiero sie zorientowałam co się dzieje (ostatnio walczę z podczytywactwem u siebie - jak widać są wyniki ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link
lizzy9 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 15:29 No i co dalej z tym forum...zrobilam sobie kawke, maly spi, mam czas poczytac... a tu forum nie ma.. buuuu Odpowiedz Link
marta76 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 15:31 indio fioletowe??????a kto sprzedaje?????bo jakby co to ja w 99% jestem zdecydowana jeżeli to mój fiolet. Odpowiedz Link
kappala1 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 15:43 hmmm.. ale ja już jestem w kolejeczce ;) a.. nie wiem czy to Twój fiolet :) Odpowiedz Link
mbober2 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 15:54 kappala1 napisała: > hmmm.. ale ja już jestem w kolejeczce ;) > a.. nie wiem czy to Twój fiolet :) daj linka gdzie można go luknąć, co? Magda1980:)))) Odpowiedz Link
marta76 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 15:58 e tam kolejeczka.Za fioletowe indio jestem w stanie dużo zrobić (ostatnio oglądam gotowe na wszystko,a tam trup gęsto pada) więc nie strasz mnie kolejeczka;)martu Odpowiedz Link
marta76 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 16:01 magda z 7 to mogłabyś jeszcze sukienkę sobie zrobić:) Odpowiedz Link
bibba Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 16:03 najlepsze jest to, ze ja nawet nie za bardzo kojarze kto ma jakie marzenie odnosnie chust, ale ze ty na fiolet polujesz - i to rozpaczliwie - to wiem! ciekawe, czy jest ktos kto nie wie ;) Odpowiedz Link
mbober2 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 16:04 marta76 napisała: > e tam kolejeczka.Za fioletowe indio jestem w stanie dużo zrobić (ostatnio > oglądam gotowe na wszystko,a tam trup gęsto pada) więc nie strasz mnie > kolejeczka;)martu Martu-najpierw wchodzisz na didymosa www, tam w tragetuch znajdziesz na końcu selbst farben-wchodzisz i masz do wyboru 3 rodzaje chust i od razu farbę do kupienia za 16 euro, farba fioletowa to holunder- jest tam zdjęcie obok jak najedziesz na farbę. i już. zresztą odnośnik do farb: didymos.de/shop-php/tuecher/faerben.htm#faerben do indio natur do farbowania: didymos.de/shop-php/tuecher/detailseite.php?artnr=i-230 do nino do farbowania: didymos.de/shop-php/tuecher/detailseite.php?artnr=n-405 i do chiary: didymos.de/shop-php/tuecher/faerben.htm Odpowiedz Link
mbober2 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 16:08 mbober2 napisała: > marta76 napisała: > > > e tam kolejeczka.Za fioletowe indio jestem w stanie dużo zrobić > (ostatnio > > oglądam gotowe na wszystko,a tam trup gęsto pada) więc nie strasz > mnie > > kolejeczka;)martu > Martu-najpierw wchodzisz na didymosa www, tam w tragetuch znajdziesz > na końcu selbst farben-wchodzisz i masz do wyboru 3 rodzaje chust i > od razu farbę do kupienia za 16 euro, farba fioletowa to holunder- > jest tam zdjęcie obok jak najedziesz na farbę. > i już. > zresztą odnośnik do farb: > didymos.de/shop-php/tuecher/faerben.htm#faerben > do indio natur do farbowania: > didymos.de/shop-php/tuecher/detailseite.php?artnr=i-230 > do nino do farbowania: > didymos.de/shop-php/tuecher/detailseite.php?artnr=n-405 > i do chiary: > didymos.de/shop-php/tuecher/faerben.htm strona główna, bo wklejam farby i wychodzi chiara: didymos.de/html/selber_machen/start.htm Odpowiedz Link
kappala1 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 16:04 no można go zobaczyć na forum chusty.info- Tam dziewczyna wkleiła jego zdjęcie, nie pamiętam jak się ona nazywa.. Ale jaką reklamę jej robię:P i swoją drogą mam nadzieję że sobie nie szkodzę .. hehe Jeśli dziewczyna od tego didymosa się pojawi, niech mi napiszę proszę cenę na kappala2002@yahoo.it Wczoraj sprzedałam moją bebelulu i aż się boję co zrobię jak kolka będzie :/ Odpowiedz Link
marta76 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 16:05 bibba:)dlatego też osoba,która sprzedaje fioletowe indio BEZ POROZUMIENIA Z MARTU<ALBO MAGDA1980 nie wie na co się naraża!!!! Odpowiedz Link
bibba Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 16:14 marta: tinyurl.com/5u5bda cos takiego? ;) Odpowiedz Link
mbober2 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 16:16 takie się martu podoba, tylko długość nie ta:)))) Odpowiedz Link
bibba Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 16:17 a to szkoda, bo az dwie krotkie sa! Odpowiedz Link
mbober2 bibba 25.07.08, 17:46 bibba napisała: > a to szkoda, bo az dwie krotkie sa! a co, możesz licytować? ja nie mam paypala, bo jedną bym łyknęła:) Odpowiedz Link
kappala1 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 16:06 No ok Marta, ja Cię nie straszę :) Myślałam że takie są zasady na bazarku chusty.info, ot co:) Peace. Odpowiedz Link
marta76 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 16:08 kappala spoko przecież Cię nie schowam do drewnianej skrzyni<rechrechrech>. Odpowiedz Link
kappala1 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 16:15 Ja tam na czerwonych skrzyniach się nie znam - mało telewizji oglądam ;) Poza tym nie martw się, bo może być tak, że nie będzie mnie na niego stać..i na tym utknęła nasza rozmowa na forum, zanim go szlag trafił. Więc wszystko przed Tobą:) Odpowiedz Link
mayetschka Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 15:35 wracam ja z urlopu, chwile wolnego znajduje, zalamuje rece ze pewnie nie nadrobie wszystkiego i... NIC ps. melduje ze uzalezniona nie jestem ;) i ciesze sie ze jest kawalek szmaty... :) bo TAM was nie ma ale jestescie TU :) Odpowiedz Link
blanka_i Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 15:50 z bólem przyznaję, że też jestem uzależniona ;) oddajcie nam chusty.info !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
buns Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 16:06 dobrze że mam na głowie pakowanie bo bym zwariowała....ale i tak udało mi się zdjęcia do galerii na naszą-klasę powklejać;) mam nadzieję że dzisiaj ruszy, bo jutro wyjeżdżamy i chciałam się "należycie" pożegnać;) Odpowiedz Link
mbober2 Re: gdzie forum chusta.info? 25.07.08, 16:15 Martu-pogadamy o farbowaniu jak forum wróci, ja ci farbnę tak jak chcesz. Odpowiedz Link
bibba ale jak juz RUSZY 25.07.08, 16:24 to niech tu kto napisze, ze ruszylo, bo tak bede tu wisiec do konca swiata!.... Odpowiedz Link
kappala1 Re: ale jak juz RUSZY 25.07.08, 16:59 Marta, dostalaś moją wiadomość? To indio jest takie: www.chusty.com.pl/materialy/dick6-1.jpg Odpowiedz Link
marta76 Re: ale jak juz RUSZY 25.07.08, 17:01 kappala,a to oddaję;) niech się dobrze nosi.To nie mój fiolet:D Odpowiedz Link
marta76 Re: ale jak juz RUSZY 25.07.08, 17:03 kappala dopiero teraz przeczytałam wiadomośc i się uśmiechnęłam,że chuściary wszystkie takie same...nawet tak samo napisałam do ciebie na forum jak ty do mnie na maila,a nie czytałam:) Odpowiedz Link
kappala1 Re: ale jak juz RUSZY 25.07.08, 17:06 marta76 25.07.08, 17:03 kappala dopiero teraz przeczytałam wiadomośc i się uśmiechnęłam,że chuściary wszystkie takie same...nawet tak samo napisałam do ciebie na forum jak ty do mnie na maila,a nie czytałam:) Odpowiedz Link
hanti Re: ale jak juz RUSZY 25.07.08, 19:42 buuu wracam z zakupów, torby rzucam w przedpokoju, lecę do kompa, a tu PUSTKA :(((((((((( RATUNKU !!!! Co a będę wieczorem robić, już wczoraj mślałam ze oszaleję Odpowiedz Link
petisu Re: ale jak juz RUSZY 25.07.08, 19:49 Ja chyba normalnie wieczor z mezem spedze!!! ;) Odpowiedz Link
agnen Re: ale jak juz RUSZY 25.07.08, 19:53 No też uważam że to zdecydowanie za długo trwa. I będzie jak w moim śnie. Forum ZNIKNIE!!;) Odpowiedz Link
petisu Re: ale jak juz RUSZY 25.07.08, 19:57 Nie mow tak! A co do wysypu chuscioszkow, to kto wie... Odpowiedz Link
lillyofthevally Re: ale jak juz RUSZY 25.07.08, 20:03 przerzucanie forum na nowy serwer może potrwać i klika dni - niestety :( wiem , jak przerzucaliśmy nasze lokalne forum.... także nic tylko uzbroić si w cierpliwość,,,,, wiem.... łatwo powiedzieć... trudniej zrobić :P Odpowiedz Link
buns papa 25.07.08, 20:09 to ja się żegnam - wyjeżdżamy jutro na Słowację na tydzień albo dłużej. Z nowym nosidłem 7panel:) (wiem wiem, ciągle się nim chwalę ale jest piękne;))uściski wirtualne i żeby forum szybko zadziałało (chociaż ja i tak nie będę miała netu...) :( Odpowiedz Link
lizzy9 Re: papa 25.07.08, 20:29 Bawcie sie dobrze i niech wam sie swietnie nosi, o fotkach tez nie zapomnijcie! Odpowiedz Link
kam.xt Re: ale jak juz RUSZY 25.07.08, 20:14 KILKA DNI??? nie strasz... no i co ja mam robić? mąż ma dyżur dziecko śpi jest coś w tv? Odpowiedz Link
hanti Re: ale jak juz RUSZY 25.07.08, 20:16 mąż mnie zostawił-poszedł do pracy :( zrobiłam da dziecia ostatnie zakupy wczoraj, więc na allegro nie mam co grzebać, chusty przed wyjazdem wczoraj poprałam... chuścioszka nowego nie zrobię, bo najpierw muszę poczekać aż jedno się ze mnie wyprowadzi ;P no i nie mam z kim... co ja będę dziś robić ??? zostaje mi pranie nowych ubranek dla dziecia.... Buns spokojnej podróży :))) i wracajcie do nas :) ja wybywam w poniedziałek, mam nadzieję ze do tego czasu pożegnam się na naszym forumie :D Odpowiedz Link
lola_22 angen 25.07.08, 20:33 Ty często masz takie sny ??? Toż to najczystszej klasy koszmary - OKROPNOSC !!! ja juz przestałam sprawdzać bo wczoraj załatwiłam sobie zajęcie: z braku forum zajelam sie sprawami chustowymi i wynegocjowalam nowe ceny w Vatanai !!! Tylko kurcze gdzie ja mam się nimi pochwalić jak foruma brak ?!! Odpowiedz Link
agnen Re: angen 25.07.08, 20:37 tak bardzo często mam koszmary. często gram w nich rolę potwora;) Gratuluję udanych negocjacji:) Odpowiedz Link
kappala1 Re: ale jak juz RUSZY 25.07.08, 17:03 hahaaha:D no to dobrze :) Bo mi bardzo pasuje:) tylko ciekawe ile kosztuje ? Odpowiedz Link