agamamaani 07.09.08, 09:09 jak w zeszłym roku chustowe mamy idą pomóc swoim spacerem podczas Eccowlkathonu.. spotkajmy się w większej grupie.. W Warszawie 13 września ruszamy z podzamcza szczegóły tu www.ecco.com/pl/pl/specjalne/walkathon/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bird-dogging Re: eccowalkathon 07.09.08, 10:53 właśnie nas zarejestrowałam. będzie nie-mąż, Staś i ja. tylko nie wiem, czy dobrze zrobiłam, bo za Stasia (jutro 2 miesiące) nie zapłaciłam. Odpowiedz Link
mamalina raczej błąd 07.09.08, 21:06 jak ktoś niezarejestrowany, nie dostanie gadżetów – w zeszłych latach były to koszulki, plecaki/torby, długopisy – i jedzonka (jabłko i woda) aaaa, drobiazg, Staś „pójdzie", ale pieniądze za nim nie pójdą… a tak to idą pieniądze na co delikwent sobie życzy Odpowiedz Link
agamamaani Re: eccowalkathon 10.09.08, 20:53 startujemy o 12 :) na 6 km trasę .. warto przyjechac wcześniej i odebrac pakiety startowe - o 9 zaczynają wydawać :) poznamy się po... chustach :) dla pierwszych 10 osób co mnie poznają i chcą sie do Klubu zapisać - znaczki :) Odpowiedz Link
bird-dogging Re: eccowalkathon 13.09.08, 17:57 byliśmy. przeszliśmy 10km. Staszek w chuście wzbudzał ogromne zainteresowanie, ale też dzięki niemu masę bezinteresownych uśmiechów otrzymaliśmy:-) jedna przerwa techniczna na karmienie w starej BUW (była międzynarodowa konferencja, pora lunchu, oni bufet, Staś też przy bufecie;-)) bardzo fajny spacer. za rok też idziemy Odpowiedz Link
zgielk Re: eccowalkathon 13.09.08, 18:40 my machnelismy 6 z tygodniowa coreczka w elastyku i nie widzialam procz jednej dziewczyny nikogo wiecej zamotanego :( Odpowiedz Link
mamalina Re: eccowalkathon 13.09.08, 19:30 Gratki dla tygodniowej coreczki! Nasz trzylatek startowal kiedys jako 6tygodniowiec w wozku. A jaka wtedy pogoda byla, ach. Mysmy cos tam przeszli, a czesc przesiedzieli w knajpce - ludzie szlini szli, i jeszcze szli. A chusty widzialam ze trzy na rynku Nowego Miasta i na mecie. Troche tez nosidel ze stelazem. Szacuneczek dla wszystkich chodzacych dzis, w te wiatry, deszczyk i ogolna depreche jesienna. Odpowiedz Link