ivaz 16.04.09, 09:37 Dziewczyny czy to sie sprawdzi, bo cena jest zadawalająca??? www.allegro.pl/item603095618_chusta_od_narodzin_zielona_i_poma ranczowa.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnen Re: takie coś 16.04.09, 10:01 Nie!! No może do noszenia ziemniaków, chociaż też szkoda jakby się wysypały. W tej chuście nie masz szans dopasować materiału do dziecka, więc nie ułożysz go wygodnie, nie dociągniesz, z wąski pasek będzie Ci się wbijał w ramię. Lepiej sobie w ogóle darować, bo po takim pseudo-chustowym urządzeniu bardzo dużo ludzi się do prawdziwych chust zniechęca. Za 40z raczej dobrej chusty nie kupisz, ale moze uda Ci się znaleźć coś w miarę taniego. Jeśli chodzi o noworodka to szukaj chust wiązanych elastycznych (tylko cienkich, bo lato idzie;) )np: www.allegro.pl/item593852470_elastyczna_chusta_gabi_nowe_kolory_getry_gratis.html albo tkanych: www.allegro.pl/item612424137_lennylamb_chusta_do_noszenia_dzieci_tkana_m_bon.html ewentualnie prawdziwej chusty kółkowej: www.allegro.pl/item611415595_chusta_kolkowa_mia_mia_len_turkus.html Powodzenia :) Odpowiedz Link
budzik11 Re: takie coś 16.04.09, 12:45 Allegro pełne jet tego typu wynalazków, "prawie nie używanych, bo dziecko nie polubiło". Nic dziwnego. Na pierwszy rzut oka widać, że ani to bezpieczne, ani wygodne. Ja bym w to dziecka nie włożyła, a noszę syna 1,5 roku w różnych chustach i nosidłach, wiele rzeczy wypróbowałam i takim torbom mówię stanowcze "NIE!". Odpowiedz Link
martajotka Re: takie coś 16.04.09, 14:34 NIE! NIE! jeszcze nie poznałam trakiego dziecka, któe by lubiło przebywać w tym "wynalazku". Odpowiedz Link