vipunia 27.04.09, 21:21 Byliśmy nastawieni na MT tullimy, ale dziewczyna ma sporo zleceń, a my chcielibyśmy na koniec maja już mieć MT. Kto jeszcze szyje podobnie, na podobnym wzorze i używa równie dobrych gatunków tkanin? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnen Re: zamiast MT tullimy 27.04.09, 21:28 dobrych materiałów to mam nadzieję używają wszystkie dziewczyny, a podobne do tullimy wydają mi się MT od Marty: woolloomooloo.pl/content/blogcategory/4/14/ Obejrzyj też gosi: nubik.pl, pewnie jeszcze jest trochę fajnych MT, może ktoś jeszcze coś Ci podpowie Odpowiedz Link
perelka121 Re: zamiast MT tullimy 28.04.09, 11:51 ja jeszcze polecam, sama mam :-), od Melkaj: melkaj.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link
madorcia Re: zamiast MT tullimy 28.04.09, 13:08 wooloomooloo nie ma zamowień, ale piękne szyje też Alcia MT, zobacz tutaj: www.chusty.info/forum/viewtopic.php?f=55&t=16832 i myrra: www.GaleriaAgrafka.blogspot.com - chusty i miękkie nosidła dla dzieci One chyba na bieżąco w miarę Odpowiedz Link
kuku1978 Re: zamiast MT tullimy 28.04.09, 16:01 A ja polecam Kasię z Doliny błękitnych kwiatów. Szyje pięknie, z ogromną dbałością o detale. Znalazłam ją na stronie Ani z Tulikowa... Odpowiedz Link
edytadk Re: zamiast MT tullimy 28.04.09, 16:21 Ja również gorąco polecam panią Kasię - sama mam od niej MT i potwierdzam, że jest piękny i dopracowany w każdym calu. Odpowiedz Link
bzden Re: zamiast MT tullimy 29.04.09, 12:24 Ja też z całego serca polecam Kasię z Doliny Błękitnych Kwiatów. Uszyła mi przepięknego MT z aplikacją na wzór mojego tatuażu. Miętek jest bardzo starannie uszyty i służy nam wspaniale od września ubiegłego roku. Odpowiedz Link
ithilhin Re: zamiast MT tullimy 28.04.09, 18:05 tu masz rozne (spis wiekszosci): chusty.biz.pl/nosidla-azjatyckie Odpowiedz Link
vipunia Re: zamiast MT tullimy 28.04.09, 22:46 Dzięki dziewczyny! Dokładnie dałyście mi linki, do MT których szukałam. Ten typ mi się naprawdę najbardziej podoba i mojemu mężowi :) Odpowiedz Link
kuku1978 Re: zamiast MT tullimy 18.05.09, 12:08 Zobacz sobie to cudo: dolinablekitnychkwiatow.blox.pl/html :D Odpowiedz Link