Dodaj do ulubionych

znieczule czule

19.03.04, 08:42
weekend sie zbliza :)
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: znieczule czule 19.03.04, 09:22
      sobota nad kieliszkiem
      w pół piątku już po wszystkiem
      • edzioszka Re: znieczule czule 19.03.04, 09:36
        jeśli rzeczesz czule - chętnie się znieczulę, przy wyskokowej kompozycji, do
        pracy nie mam wszak ambicji ;)
        • paladin Re: znieczule czule 19.03.04, 09:39
          przy odrobinie muzyki
          w miejscu gdzie ucichna krzyki
          • quasthoff Re: znieczule czule 19.03.04, 17:55
            Cisza, miłe dźwięki zbyt natarczywie tłumi
            kojącym, zbawiennym wolumenem szepcze
            w czarnej ciemności, naszych niepokojów.
            Jest jak balsam, tęczowymi barwami przybrany
            w złudnej chęci krzyku.
            • miltonia Re: znieczule czule 19.03.04, 19:46
              Quastek, jak sie napije, to normalnie mam podobne objawy do Twoich. U Ciebie to
              tak na trzezwo czy jak?
              • quasthoff bez alkoholu 19.03.04, 20:21
                Zupełniutko na tszeźwo, chiba, ze od czasu do czasu zachłysnem siem jakomś
                dobrom muzykom.Quastek. A tak zupełnie poważnie to mój organizm nie toleruje
                alkoholu. No, prawie wcale.
                • miltonia Re: bez alkoholu 19.03.04, 21:07
                  Moj wprost przeciwnie. Alkohol dziala nan jak balsam.
                  Muzyki, nie powiem tez lubie posluchac, czemu nie. Zawsze dobrze miec podklad.
                  • cover_wielki Re: bez alkoholu 19.03.04, 21:36
                    pod alkohol podkład to ja lubie z goloneczki ;)
                    • edzioszka Re: bez alkoholu 19.03.04, 21:40
                      ja coś słodkiego na okrasę, a piwowanie - całkiem nie dla mię ;)
                      • slodkoslony Re: bez alkoholu 19.03.04, 21:51
                        W misterium Św. Patryka
                        Liturgii urwała mi się arytmetyka ...
                    • miltonia Re: bez alkoholu 19.03.04, 21:55
                      cover_wielki napisał:

> pod alkohol podkład to ja lubie z goloneczki ;)

Pod Martini goloneczka niespecjalnie. Jakies salatki to owszem.
                      • cover_wielki Re: bez alkoholu 19.03.04, 21:58
                        Pod martini owszem niespecjalnie aleto nie alkohol ;)....
                        • edzioszka Re: bez alkoholu 19.03.04, 22:03
                          właśnie przypadkiem naszłam forumę o rozbitych rodzinach.. ech! jaki tenż żywot
                          pogmatwany, trudno po trzeźwemu oń prawić..
                          • cover_wielki Re: bez alkoholu 19.03.04, 22:13
                            to skocz sobie lepiej na forum humorum bo po cholere sie dołować jeszcze
                            • edzioszka Re: bez alkoholu 19.03.04, 22:17
                              na plażę wpadłam - jeszcze nie sezon i nieco odludnie ;)
                              • cover_wielki Re: bez alkoholu 19.03.04, 23:25
                                od plaży wole góry, ah te widoki
                                • edzioszka Re: bez alkoholu 19.03.04, 23:30
                                  ale akurat forumowa plaża w okolicach humorum się znajduje.. realnie - tyż wolę
                                  góry, nawet sobie maluśki domek w dolinie wytęskniłam ;)
                                  • miltonia Re: bez alkoholu 20.03.04, 06:42
                                    Z kolei ja wole morze. Domek tez moze byc, na plazy pod palma.
                                    • edzioszka Re: bez alkoholu 20.03.04, 07:41
                                      przede wszystkim jednak - byle ciepło było, aczkolwiek nie upalnie, bo wtenczas
                                      żyć się nie da ;)
                                      • miltonia Re: bez alkoholu 20.03.04, 07:51
                                        Upal przeszkadza w gorach, nie nad morzem.
                                        • edzioszka Re: bez alkoholu 20.03.04, 07:57
                                          prognoza dla niebogatych na pierwszy dzień wiosny - zachmurzenie z opadami
                                          deszczu

serwisy.gazeta.pl/pogoda/0,0.html?dzien=2
                                          ale przynajmniej śpi się wtenczas zdrowo, bo powietrze rześkie ;)
                                          • aniela Re: bez alkoholu 20.03.04, 10:46
                                            a Wy kochane to chyba nie spalyscie wcale?
                                            • oldpiernik Re: bez alkoholu 20.03.04, 11:12
                                              wykochane?
                                              a któż Was tak urządził
                                              zazdrość bierze
                                              wykochać do cna pierwszy wiosenny ranek, eeech
                                            • miltonia Re: bez alkoholu 20.03.04, 15:39
                                              aniela napisała:

> a Wy kochane to chyba nie spalyscie wcale?

Wolny dzien nam z oczu sen spedzil.
                                              • paladin Re: bez alkoholu 20.03.04, 17:10
                                                pracoholicy czy co?
                                                • miltonia Re: bez alkoholu 20.03.04, 17:16
                                                  Wez, nie zartuj. Nie znasz tego syndromu, ze jak mozesz pospac do woli, to
                                                  budzisz sie wczesnie, a jak masz wczesnie wstac, to bys spal do poludnia?
                                                  • cover_wielki Re: bez alkoholu 20.03.04, 17:30
                                                    heheeh, a ja tak nie mam ! A milta z edzią to chyba imprezke zaliczyły.
                                                  • miltonia Re: bez alkoholu 20.03.04, 17:56
                                                    Zeby chociaz...Tak bezinteresownie zerwalysmy sie bladym switem, co nie znaczy,
                                                    ze ten blady swit nie ostal pozniej odespany. W kazdym razie przeze mnie.
                                                  • zalogowana Re: bez alkoholu 20.03.04, 18:01
                                                    Ja mam tak samo,jak nie muszę to wstaje już o 4 rano, a jak muszę to nawet na 9
                                                    się spóźnię...i odwrotnie -jak nic nie musze robić, to mogę iść spać o 2 w nocy
                                                    nawet,ale jak mam cos do zrobienia, to już o 21 ide spać:)
                                                  • edzioszka Re: bez alkoholu 20.03.04, 18:07
                                                    nie z własnej woli się rankiem zerwałam - zwłaszcza że o 2.00 łażyłas w
                                                    pastiel, obowiązek mnie wezwał w uczelniane proga ;)
                                                  • paladin Re: bez alkoholu 20.03.04, 18:18
                                                    mam syndrom, ze o ktorej bym sie nie polozyl,
                                                    to i tak wstane przed 12 :)
                                                  • edzioszka Re: bez alkoholu 20.03.04, 18:26
                                                    a ja się przyzwyczaiłam i budzę około 8.00 - zreśtą szkoda dnia ;)
                                                  • zalogowana Re: bez alkoholu 20.03.04, 18:31
                                                    A ja tak w sumie się zastanawiam,czy ja w ogóle spię...bo przez cała noc mam
                                                    włączone radio,a rano pamiętam co mówili i nie wiem czy to możliwe,ze od kilku
                                                    lat w ogóle nie śpię?
                                                  • edzioszka Re: bez alkoholu 20.03.04, 18:34
                                                    jeszcze gorsze jest to, iż się mi sen z javą myli - budzę się i już nie wiem,
                                                    czy przebywałam w danym miejscu realnie, wydarzyło się li to naprawdę? ;)
                                                  • zalogowana Re: bez alkoholu 20.03.04, 18:40
                                                    Nie mam z tym problemu, bo mi się nigdy nic nie śni,chociaz jest taka teoria,ze
                                                    wszystkim się śni,ale nie wszyscy pamiętają.
                                                    A moze mi się nie śni, bo rzeczywiscie nie spię?:)
                                                  • edzioszka Re: bez alkoholu 20.03.04, 18:50
                                                    teraz też lunatykujesz - uważaj, bo jeszcze się do czego wbrew woli
                                                    zobowiążesz ;)
                                                  • zalogowana Bójka się wywiązała! 20.03.04, 19:02
                                                    Czemu od razu wbrew woli,ja to chętna jestem do zobowiązań,mniej chętna do
                                                    wywiazywania się...bo mi sie to zawsze z przemoca kojarzy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka